Мака ми е!

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Мака ми е кога треба да станам у 7 за на факултет а сум легнал у 5 сабајлето зашо сум се забораил од читање на кајгана.. немате претстава колку е мачно да стануваш посабајле ЦЕЛ МЕСЕЦ а спиен си само некои 2 3 саати.. после цел ден ти е мака невидена...

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Мака ми е што укакав и сега не знам што да правам, мака ми е што во очите видов колку повредив со мојата идиотска логика, мака ми е што знам дека боли, а што не знам како тоа да го поправам... За мене гајле ми е, нека ме боли, мазохист сум... Нејзе не сакам да ја боли... Погледот само ми предизвика бура од мачнина, јад, бес, лутина кон сама себе... И не беше лута, не... Само ја болеше...
Мака ми е што сум идиот бе! Е тоа ми е мака!
Дечко, ти со брадата, извини, сакам да си порачам нова личност за себе и десетка со кромид за комшиите! Сакам да си порачам ново минато за себе и три пива! И флаша вино и едно узо!
Мака ми е! Да знаеш само колку!

M

M del Mar

Гостин
Мака ми е прибидејќи ќе морам утре да идам на пракса(планот ми се поремети :( ) :tapp: а ме мрзи да учам :nerv:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Мака ми е... Ме боли главата...Се прибрав у 6 ипол сабајле и го преспав цел ден. Ептен ми е мака.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
ДА ви кажам право мака ми е од едно дете шо учи со мене у клас и ги нервира сите до еден...

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Мака ми е од монотонијава во градов, особено навечер.
Мака ми е од умарачи, манипулатори, досадни ликови...
Мака ми е што касно ги увидувам последиците од работи што сум ги згрешил.
Мака ми е од Цедевитана од протокал која веќе со недели ја пијам а никако да ја испијам.
Мака ми е што нема ништо на ТВ баш кога јас ќе се решам да го фатам даљинското...
Мака ми е што не знам од што точно ми е волку мака!

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Мака ми е....се нервирам...........не знам што ке се деси со тој испитот...толку ли мене не ме бива или и до неа е нешто?

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Мака ми е што се чувствувам дека целиот ентузијазам и целата мотивација за учење ми отидоа во бестрага!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се случува и неколку пати на ден да поминам низ дворот од болница само ретко кога влегувам внатре. Денеска влегов и издржав машки како што и требаше, не си докажувам себеси колку сум големо и цврсто мажиште затоа што знам и дека сум, туку тоа го направив за мојата мајка која што не сакав да ме види загрижен и со тоа да биде во полоша ситуација. Лизгав коловоз сите имаа среќа во несреќа дури и мојата мајка :icon_frow, нема сериозно повредени. Душата ја вложивме.....
Ако е напукната карлицата ќе треба операција да се прави, ако е само набиена тогаш не....
Мајка ми е голем борец работи 24/7 ништо не може да ја турне. Оди на работа работи класична работа, си доаѓа дома пак работи....
Пред некоја ден додега го пазев и чував внук кај што патка затоа што има само година дена, и следува не она, не ова, не ваму, не таму. Нејзините зборови за мене беа остави го тој е како тебе се ќе искрши и се ќе исфрли. Кога го крштевавме во црква имаше голема гужва сите бебиња плачеа само тој се дереше, црквата одекнуваше од гласот негов и попот ни вика ајде првин него, преку ред само за него.....
Денес сум овде и надвор од каллта благодарение на Господ, мојата мајка и блиските, и филозофијата моја......

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Мака ми е од некои личности за кои сега сфаќам какви се навистина.
Мака ми е од времево.
Мака ми е од учење.
Мака ми е од главава, не престанува да боли.
И за крај, мака ми е од животов.

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Мака ми е од УЧИЛИШТЕТО наредната недела има да не скинат од испитување и тестови!!:nesvest:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Мака ми е што сум растргнат на сто страни и што не знам кој пат да го фатам!
Мака ми е што имам време за се, а толку лошо го планирам последниве денови што не ми останува време за ништо!

Kajgana Shop

На врв Bottom