Cekaj be drugar aman...Епа ништо тогаш утре сите на плоштад масовно...ајде да видам дали ќе се собереме...
daj izvor za ova ...Имаме 24 часа на располагање!
Одреден форматот на утрешните преговори во Њујорк
За да се избегнат медиумските притисоци и јавноста Нимиц одлучил преговорите да се завршат во следните 24 часа.
Што прајме?
Утре координација !!!Nekolku pati ja zamoliv FALANGATA da ostane edinstvena i vo boen red.
Posto samo taka e NEPOBEDLIVA.
Ete ja komandata za napad!
Lugjeto koi sto stojat pozadi prethodnite dva protesti gi povikuvaat makedoncite da si go odbranat svoeto,i da trgnat vo napad.
Utre e koordinacija...pa ke vidime od kade ke pocneme i kade ke zavrshime...
:pos2:
Trn....hehehehe....Trn....ideme u....
NAPAD!!!!:back:
Потребно е и на темава прво да се образложи која е неопходноста од трпение, и зошто нема да има уште утре, на пример, протест. Реакцијата на паника и немање време е многу нормална, затоа разбери ја и биди среќен што воопшто ја има. Таа значи дека не сме успани, него дека ја разбираме ситуацијата.Cekaj be drugar aman...
A be zosto imam predstava deka neznaete da pocituvate celina i boen red?
Silni sme samo zaedno i organizirano.
Trust us MACEDONIANS...
I celta i pobedata sami od sebe ke dojdat.
Ами, зборев нешто прееска или ламарина тропаше?На форумот кај Миленко веќе е отворена тема за втор митинг.
Сега за сега планираат да одржуваат трибини низ Македонија на кои би се разговарало за актуелните проблеми околу името, а најверојатно на крајот ќе има и нов масовен народен собир. Ова се два постови од Миленко: