- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Имаше индијци немој да лажешУфф,стакло е сликата,уште интересна содржина да стават и топ...вака така само кај нив ги нема турциве и индициве
Имаше индијци немој да лажешУфф,стакло е сликата,уште интересна содржина да стават и топ...вака така само кај нив ги нема турциве и индициве
За коja,обичната или за ХД сликата.И како да ставам да го сликам или незнам.Некој ако има тв картица може да ги фати и screenshot да направи.Ајде некој нека стави "скриншот" од програмата...да видиме и ние, обичните смртници...
Наједноставен начин на кој може да ми текни во моментов е ако имаш дигитален апарат или мобилен со камера...да ја сликаш од тв.За коja,обичната или за ХД сликата.И како да ставам да го сликам или незнам.Некој ако има тв картица може да ги фати и screenshot да направи.
За жал не сум од Скопје туку од Тетово ,ама се надевам Mакс тв ќе го пуштат и тој програмДа ја има,ако си во скопје и имаш телевизор што може да фати дигитален сигнал или dvb-t барај ја на uhf канал 52 или на фрекфенција 722.0.
Ајде, кај и да е, ќе го пуштат сигналот низ цела Македонија!За жал не сум од Скопје туку од Тетово ,ама се надевам Mакс тв ќе го пуштат и тој програм
Малце покасно сега имам работа ама не се секирај ќе поставам слики.Наједноставен начин на кој може да ми текни во моментов е ако имаш дигитален апарат или мобилен со камера...да ја сликаш од тв.