МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Сe надевам ќе ја прочешлат архивата и ќе ги пронајдат сите приказни со Колозов и куп серии кој не ги ни знаеме

дај прикачите слика за ние шо сме на кабловска

Ајде ајде само да не биде ко за 24 и Акординк ту Џим промовираја па снема тоа :D

МТВ пуштиле со ХД.До прееска беше тест ама сега имаат пуштено програма.Има некоја емисија и изгледа не е во ХД ама после ќе гледам тротоар мислам тоа во ХД го емитуваат.

Ајде некој нека стави "скриншот" од програмата...да видиме и ние, обичните смртници...
За коja,обичната или за ХД сликата.И како да ставам да го сликам или незнам.Некој ако има тв картица може да ги фати и screenshot да направи.

Да ја има,ако си во скопје и имаш телевизор што може да фати дигитален сигнал или dvb-t барај ја на uhf канал 52 или на фрекфенција 722.0.

За коja,обичната или за ХД сликата.И како да ставам да го сликам или незнам.Некој ако има тв картица може да ги фати и screenshot да направи.
Наједноставен начин на кој може да ми текни во моментов е ако имаш дигитален апарат или мобилен со камера...да ја сликаш од тв. :icon_lol:

Да ја има,ако си во скопје и имаш телевизор што може да фати дигитален сигнал или dvb-t барај ја на uhf канал 52 или на фрекфенција 722.0.
За жал не сум од Скопје туку од Тетово ,ама се надевам Mакс тв ќе го пуштат и тој програм

За жал не сум од Скопје туку од Тетово ,ама се надевам Mакс тв ќе го пуштат и тој програм
Ајде, кај и да е, ќе го пуштат сигналот низ цела Македонија! ;)

Наједноставен начин на кој може да ми текни во моментов е ако имаш дигитален апарат или мобилен со камера...да ја сликаш од тв. :icon_lol:
Малце покасно сега имам работа ама не се секирај ќе поставам слики.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom