Мислеше дека на МРТ е совршено се додека не пушти на РТС? Мислам на МРТ sd.Гледам Евровизија 2014 на МРТ и сликата и звукот беа стако. Па свртив на РТС, и слика и звук ТАПА.
Помлада НЕМА. Мислам дека коментирањето е потешко од водителството, а женава како првенствено радио водител добро и и оди.До кога бе Евровизија со коментаторкава досадна ? .
![]()
Koj ќе ја слуша со најава за грците "Нашиот јужен сосед" и како ќе се возбудува кога ќе пее Тијана или па кога ќе влезе во финале .
Дај бре нека сменат некоја помлада и некоја што нема до толку да е со ужасен глас .
На првата вечер не обрнував внимание на коментаторкава ,ама во второто обрнав внимание ,и секоја чест конечно им текна на МРТ да читаат само она што им е дадено на лист. Добро имаше по малку некој коментари од нивна страна ,ама во главно подобро од лани или било која година предходно .Мислеше дека на МРТ е совршено се додека не пушти на РТС? Мислам на МРТ sd.
На РТС звукот бше посилен. Но како и да е, гледај го финалето во сабота на ХРТ да видиш и да слушнеш добар пренос.[DOUBLEPOST=1399558755][/DOUBLEPOST]
Помлада НЕМА. Мислам дека коментирањето е потешко од водителството, а женава како првенствено радио водител добро и и оди.
Инаку штета Каролајна е позната по “нашиот јужен сосед“. Јас да сум на нејзино место би ја нарекувал земјата “Атина“ или воопшто нема никако да ја нарекувам, ќе ја игнорирам. Со тоа малку претера пред некоја година кога “нашиот јужен сосед“ добиваше бодови од скоро секоја можна земја па устата и фати пена.
Инаку има многу убав глас. Само треба помалку да збори што и го стори оваа година. Јас годинава прв пат ја слушав од почеток до крај и ми се виде добро. Изгледа допреле до неа коментарите.
еден е елиминиран
Од понеделник почнува, ама од прва сезона.менталисто уште го немет а го рекламираа уште во март дека наскоро ќе почни а уште малку јуни сме
Уште една мизерија н авест, некни беше на насловна ова и во истата вест веднаш следува објаснување дека МТВ немала потреба од хонорарци како неа.Ја избркале од работа поради тоа што се сликала:http://www.plusinfo.mk/vest/137945/Marijana-Dimovska-Me-izbrkaa-od-MTV-zashto-se-slikav-za-Vest
Абе легенди се.
Јас имам макс тв и на мене ми кочи HD.Можеби е спомнато ама да си прашам јас пак.
Имам макс тв и кога глеам фудбал на Мтв Хд каналот се случува кочење на сликата. Не постојано туку понекогаш, и навистина иритира пошто не се одмрзнува туку морам да сменам канал за да пак вратам и сликата да си продолжи течно се до некои си 5 10 минути и пак да закочи и така цело време.
Е сеа ме интересира дали и на другите што имаат макс тв им се кочи HD каналот и што треба да превземам пошто сакам да си глеам светско на раат![]()
Види може да ти е до интернетот .Можеби е спомнато ама да си прашам јас пак.
Имам макс тв и кога глеам фудбал на Мтв Хд каналот се случува кочење на сликата. Не постојано туку понекогаш, и навистина иритира пошто не се одмрзнува туку морам да сменам канал за да пак вратам и сликата да си продолжи течно се до некои си 5 10 минути и пак да закочи и така цело време.
Е сеа ме интересира дали и на другите што имаат макс тв им се кочи HD каналот и што треба да превземам пошто сакам да си глеам светско на раат![]()