МРТВ - Македонска радио телевизија

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.608
Поени од реакции
2.957
Гледам Евровизија 2014 на МРТ и сликата и звукот беа стако. Па свртив на РТС, и слика и звук ТАПА.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.399
Поени од реакции
8.606
До кога бе Евровизија со коментаторкава досадна ? .

Koj ќе ја слуша со најава за грците "Нашиот јужен сосед" и како ќе се возбудува кога ќе пее Тијана или па кога ќе влезе во финале .

Дај бре нека сменат некоја помлада и некоја што нема до толку да е со ужасен глас .

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.256
Поени од реакции
10.367
Моментот кога го преведе I want to be yours = Кога ќе бидам твоја :D

Член од
29 септември 2013
Мислења
750
Поени од реакции
640
Гледам Евровизија 2014 на МРТ и сликата и звукот беа стако. Па свртив на РТС, и слика и звук ТАПА.
Мислеше дека на МРТ е совршено се додека не пушти на РТС? Мислам на МРТ sd.
На РТС звукот бше посилен. Но како и да е, гледај го финалето во сабота на ХРТ да видиш и да слушнеш добар пренос.[DOUBLEPOST=1399558755][/DOUBLEPOST]
До кога бе Евровизија со коментаторкава досадна ? .

Koj ќе ја слуша со најава за грците "Нашиот јужен сосед" и како ќе се возбудува кога ќе пее Тијана или па кога ќе влезе во финале .

Дај бре нека сменат некоја помлада и некоја што нема до толку да е со ужасен глас .
Помлада НЕМА. Мислам дека коментирањето е потешко од водителството, а женава како првенствено радио водител добро и и оди.
Инаку штета Каролајна е позната по “нашиот јужен сосед“. Јас да сум на нејзино место би ја нарекувал земјата “Атина“ или воопшто нема никако да ја нарекувам, ќе ја игнорирам. Со тоа малку претера пред некоја година кога “нашиот јужен сосед“ добиваше бодови од скоро секоја можна земја па устата и фати пена.
Инаку има многу убав глас. Само треба помалку да збори што и го стори оваа година. Јас годинава прв пат ја слушав од почеток до крај и ми се виде добро. Изгледа допреле до неа коментарите.

Последно уредено:
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.399
Поени од реакции
8.606
Мислеше дека на МРТ е совршено се додека не пушти на РТС? Мислам на МРТ sd.
На РТС звукот бше посилен. Но како и да е, гледај го финалето во сабота на ХРТ да видиш и да слушнеш добар пренос.[DOUBLEPOST=1399558755][/DOUBLEPOST]
Помлада НЕМА. Мислам дека коментирањето е потешко од водителството, а женава како првенствено радио водител добро и и оди.
Инаку штета Каролајна е позната по “нашиот јужен сосед“. Јас да сум на нејзино место би ја нарекувал земјата “Атина“ или воопшто нема никако да ја нарекувам, ќе ја игнорирам. Со тоа малку претера пред некоја година кога “нашиот јужен сосед“ добиваше бодови од скоро секоја можна земја па устата и фати пена.
Инаку има многу убав глас. Само треба помалку да збори што и го стори оваа година. Јас годинава прв пат ја слушав од почеток до крај и ми се виде добро. Изгледа допреле до неа коментарите.
На првата вечер не обрнував внимание на коментаторкава ,ама во второто обрнав внимание ,и секоја чест конечно им текна на МРТ да читаат само она што им е дадено на лист. Добро имаше по малку некој коментари од нивна страна ,ама во главно подобро од лани или било која година предходно .

И пред почетокот на евровизијава имаше емисија 100% евросонг каде ја покажаа Каролина коментаторкава ,и она мислам дека рече прфпат е во кабина коментаторска со поглед на сцената.[DOUBLEPOST=1399636340][/DOUBLEPOST]Во србија читам дека на РТС HD каналот евровизијава ја пренесувале со 5.1 звук.(y)

Последно уредено:

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.608
Поени од реакции
2.957
Можеби РТС ХД е во 5.1, ама РТС Сат е во 0.1.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.177
Поени од реакции
8.201
Ја избркале од работа поради тоа што се сликала :tapp: :http://www.plusinfo.mk/vest/137945/Marijana-Dimovska-Me-izbrkaa-od-MTV-zashto-se-slikav-za-Vest
Абе легенди се.
Уште една мизерија н авест, некни беше на насловна ова и во истата вест веднаш следува објаснување дека МТВ немала потреба од хонорарци како неа.
Ова е само за да го отвориш или некни за да го купиш весникот.

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.608
Поени од реакции
2.957
Абе катастрофа се. Да ги пофалиш бидејќи едно 2-3 месеци биле супер, утредента одма зашкрипува нешто.
ПС: Во јавниот сервис имало кодекс на однесување???!!! :D

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.531
Поени од реакции
4.436
Можеби е спомнато ама да си прашам јас пак.
Имам макс тв и кога глеам фудбал на Мтв Хд каналот се случува кочење на сликата. Не постојано туку понекогаш, и навистина иритира пошто не се одмрзнува туку морам да сменам канал за да пак вратам и сликата да си продолжи течно се до некои си 5 10 минути и пак да закочи и така цело време.
Е сеа ме интересира дали и на другите што имаат макс тв им се кочи HD каналот и што треба да превземам пошто сакам да си глеам светско на раат :)

Член од
17 април 2014
Мислења
587
Поени од реакции
841
Имам макс тв и кога глеам фудбал на Мтв Хд каналот се случува кочење на сликата. Не постојано туку понекогаш, и навистина иритира пошто не се одмрзнува туку морам да сменам канал за да пак вратам и сликата да си продолжи течно се до некои си 5 10 минути и пак да закочи и така цело време.
Е сеа ме интересира дали и на другите што имаат макс тв им се кочи HD каналот и што треба да превземам пошто сакам да си глеам светско на раат :)
Јас имам макс тв и на мене ми кочи HD.

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.608
Поени од реакции
2.957
Сега-засега на Близу е ОК и МРТ 1 и МРТ 1 HD.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.399
Поени од реакции
8.606
Види може да ти е до интернетот .

Kajgana Shop

На врв Bottom