- Член од
- 11 април 2013
- Мислења
- 355
- Поени од реакции
- 183
Најверојатно некој вади нешто од нет кога сликата закочува на ТВ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Претпоставка, неам Max TV па за сигурно да ви кажам. Зависи од многу работи, колкав е битрејтот на каналот тогаш кога сте гледале, дали некој седел на интернет, дали бил пуштен Торентот- буквално се што може да ја оптерети линијата твоја.Ова за симнување од нет сте сигурни? или само претпоставка е?
Можеби е спомнато ама да си прашам јас пак.
Имам макс тв и кога глеам фудбал на Мтв Хд каналот се случува кочење на сликата. Не постојано туку понекогаш, и навистина иритира пошто не се одмрзнува туку морам да сменам канал за да пак вратам и сликата да си продолжи течно се до некои си 5 10 минути и пак да закочи и така цело време.
Е сеа ме интересира дали и на другите што имаат макс тв им се кочи HD каналот и што треба да превземам пошто сакам да си глеам светско на раат![]()

Да ,има малку боите се подобри ,исто е и на стримот што го имаат на сајтот.Зачи, дури Собранискиот има за нијанса подобра слика него МРТ 1.
Па на пример на арените коа пуштам HD не се случило воопшто никакво замрзнување на сликата. Додека на Мтв HD и на еуроспорт 2 кога има бундез лига се случува секогаш.Прашувам поради тоа дали е до Мтв или до самото макс Тв за да се јавам и да пробам некако да средамПретпоставка, неам Max TV па за сигурно да ви кажам. Зависи од многу работи, колкав е битрејтот на каналот тогаш кога сте гледале, дали некој седел на интернет, дали бил пуштен Торентот- буквално се што може да ја оптерети линијата твоја.

До макс тв е и кај мене кочи ненормално.Па на пример на арените коа пуштам HD не се случило воопшто никакво замрзнување на сликата. Додека на Мтв HD и на еуроспорт 2 кога има бундез лига се случува секогаш.Прашувам поради тоа дали е до Мтв или до самото макс Тв за да се јавам и да пробам некако да средам![]()
Од понеделник почнува, ама од прва сезона.
@Jimmi Како е на Телекабел? Пошто сакам таму да се префрлам, затоа те прашувам.Кај мене на Телекабел на дигиталниот пакет баш гледав финале на ЛШ..МТВ HD и воопшто не закочи...се беше стакло.![]()