МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Најверојатно некој вади нешто од нет кога сликата закочува на ТВ.

Што прават овие во МРТ брееее: http://www.youtube.com/watch?v=Kd7arlQugjI
ЦЕЛОСНА РЕКОНСТРУКЦИЈА ТРЕБА ДА СЕ ПРАИ. :cuc::tapp:
Како само му се убаци. Одете на 2:08, но не е лошо целото да се гледа.
Еве зошто:
ВИДЕО: Водителска комедија на МРТ
Некој е весел, некој е збунет, а гледачите не знаат дали да плачат или да се смеат.
Водителката на МТВ намерно или случајно не, успеа да нè изнасмее до солзи. Освен тоа што не го знае името на соговорникот, во интерес на времето, му влегува и во реченица. Погледнете и сами.

Тони и Део боље се однесуваат у шоу, а не оваа на дневник.

Последно уредено:
Знае некој како може да гледам МРТ на андроид мобилен ?

Ова за симнување од нет сте сигурни? или само претпоставка е?

Ова за симнување од нет сте сигурни? или само претпоставка е?
Претпоставка, неам Max TV па за сигурно да ви кажам. Зависи од многу работи, колкав е битрејтот на каналот тогаш кога сте гледале, дали некој седел на интернет, дали бил пуштен Торентот- буквално се што може да ја оптерети линијата твоја.

Можеби е спомнато ама да си прашам јас пак.
Имам макс тв и кога глеам фудбал на Мтв Хд каналот се случува кочење на сликата. Не постојано туку понекогаш, и навистина иритира пошто не се одмрзнува туку морам да сменам канал за да пак вратам и сликата да си продолжи течно се до некои си 5 10 минути и пак да закочи и така цело време.
Е сеа ме интересира дали и на другите што имаат макс тв им се кочи HD каналот и што треба да превземам пошто сакам да си глеам светско на раат :)

Нема врска тоа што си на Макс ТВ... јас сум корисник на Близу, и мене истово ми се дешава кога го гледам Сунѓерот Боб . Да цркнат овие од МТВ :place:

Зачи, дури Собранискиот има за нијанса подобра слика него МРТ 1.

Зачи, дури Собранискиот има за нијанса подобра слика него МРТ 1.
Да ,има малку боите се подобри ,исто е и на стримот што го имаат на сајтот.

Претпоставка, неам Max TV па за сигурно да ви кажам. Зависи од многу работи, колкав е битрејтот на каналот тогаш кога сте гледале, дали некој седел на интернет, дали бил пуштен Торентот- буквално се што може да ја оптерети линијата твоја.
Па на пример на арените коа пуштам HD не се случило воопшто никакво замрзнување на сликата. Додека на Мтв HD и на еуроспорт 2 кога има бундез лига се случува секогаш.Прашувам поради тоа дали е до Мтв или до самото макс Тв за да се јавам и да пробам некако да средам :)

Кај мене на Телекабел на дигиталниот пакет баш гледав финале на ЛШ..МТВ HD и воопшто не закочи...се беше стакло. :cuc:

Па на пример на арените коа пуштам HD не се случило воопшто никакво замрзнување на сликата. Додека на Мтв HD и на еуроспорт 2 кога има бундез лига се случува секогаш.Прашувам поради тоа дали е до Мтв или до самото макс Тв за да се јавам и да пробам некако да средам :)
До макс тв е и кај мене кочи ненормално.

Од понеделник почнува, ама од прва сезона.

јеее мтввввввв
првата епизода а можи и втората не ја гледав (кога му ја свиткаа фамилијата)
абе да не е мтв кај ќе ги гледам некои работи кои ги имам пропуштено?

а ова на местото на хиспанија ќе биди? оти мислам заврши претходната недела која и таа беше репризирана
спартак не беше репризирана за жал
а таму имаше бааги плескање (ама со гејм од тронс не можи во плескање)

менталист ќе го репризираат во 2-пат (со се премиерата ќе му дојди 3-пат)
фринџ исто така беше репризиран
а зш бингото не го репризираат? некогаш не можам да ги гледам прекрасните хостеси и тешко заспивам таа вечер

порака до мтв

плс да го репризирате ЦСИ лас вегас не мора цела сезона туку само Е7 и Е9 од С12 оти ги пропуштив

кисс4иња до Вас,најдобри сте

Да, на местото на Хиспанија ќе се дава.

Кај мене на Телекабел на дигиталниот пакет баш гледав финале на ЛШ..МТВ HD и воопшто не закочи...се беше стакло. :cuc:
@Jimmi Како е на Телекабел? Пошто сакам таму да се префрлам, затоа те прашувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom