МРТВ - Македонска радио телевизија

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Од 11 Април "The Bible" на МТВ. И после пак да викате дека МТВ не давале популарни серии од поново време (2013) :D[DOUBLEPOST=1396295837][/DOUBLEPOST]Од 11 Април "The Bible" на МТВ. И после пак да викате дека МТВ не давале популарни серии од поново време (2013) :D
кој термин?

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
01.04.2014 14:37 - Времето кога на вработените во МРТ им текна дека имаат проблеми со гласот, и го средија.
Да и јас сега приметив и се зачудив како толку брзо после само еден месец го средија проблемот хахаха.

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.608
Поени од реакции
2.957
ШУЌУР ИМ ТЕКНА, ДРВА ЕДНИ ПОДРВОСАНИ.

Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.755
Поени од реакции
2.569
01.04.2014 14:37 - Времето кога на вработените во МРТ им текна дека имаат проблеми со гласот, и го средија.
Колку пати треба да ти се каже дека проблемот со гласот што си го имал, не е од МРТ?

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.401
Поени од реакции
8.610
Од 11 Април "The Bible" на МТВ. И после пак да викате дека МТВ не давале популарни серии од поново време (2013) :D
А jaс ги симнав еднаш сите епизоди од интернет со хрватски превод снимени од RTL и никако да се наканам да ги и изгледам ,а малку епизоди се .

Сега бар можеби ќе ме натераат да седнам и да ја изгледам серијава и тоа на МРТ .

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.863
Поени од реакции
4.816
Dali na MRT vcera imase prenos na Liga Champ...?

Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.755
Поени од реакции
2.569
Е каде е бе пројателе? :(
Од каде па јас да знам каде ти е проблемот. Да беше во МТВ, сите без исклучок ќе го имаа. Штом го имаат само поединци, значи проблемот е во насока од кај нив кон операторот. Затоа требаше веднаш да пријавиш и побрзо ќе го решеа, наместо да чекаш некој друг да го пријави или тие да го приметат.

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.608
Поени од реакции
2.957
Од каде па јас да знам каде ти е проблемот. Да беше во МТВ, сите без исклучок ќе го имаа. Штом го имаат само поединци, значи проблемот е во насока од кај нив кон операторот. Затоа требаше веднаш да пријавиш и побрзо ќе го решеа, наместо да чекаш некој друг да го пријави или тие да го приметат.
Е како бе пријателе не е кај нив? Јас сум на Близу, инаку и еве vlatkobond го приметил истиот проблем, и mishko кој е има МаксТВ (оди на стр. 119 за да видиш)!? Сега и Близу и Т-Хоум имаат ист проблем???

Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.755
Поени од реакции
2.569
Е како бе пријателе не е кај нив? Јас сум на Близу, инаку и еве vlatkobond го приметил истиот проблем, и mishko кој е има МаксТВ (оди на стр. 119 за да видиш)!? Сега и Близу и Т-Хоум имаат ист проблем???
Ај врати се и ти и ќе видиш дека некои други членови, вклучувајќи ме и мене, го немаа тој проблем. Да е проблемот до МТВ, би го имале сите. Значи проблемот настанува откако сигналот ќе излезе од МТВ. Со оглед дека операторите го превземаат директно и го дистрибуираат низ мрежа кон корисниците, најлогично е дека проблемот настанува во некоја гранка од дистрибуцијата на истиот.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Ај врати се и ти и ќе видиш дека некои други членови, вклучувајќи ме и мене, го немаа тој проблем. Да е проблемот до МТВ, би го имале сите. Значи проблемот настанува откако сигналот ќе излезе од МТВ. Со оглед дека операторите го превземаат директно и го дистрибуираат низ мрежа кон корисниците, најлогично е дека проблемот настанува во некоја гранка од дистрибуцијата на истиот.
Се согласувам. Јас сум на blizoo и досега немав никаков проблем со МРТ 1, ниту со сликата ниту со звукот.
Проблемот е кај самите операторите, кои го превземаат каналот.

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
Се согласувам. Јас сум на blizoo и досега немав никаков проблем со МРТ 1, ниту со сликата ниту со звукот.
Проблемот е кај самите операторите, кои го превземаат каналот.
Јас сум на blizoo и го има проблемот со гласот а со сликата никогаш сум немал.Бев и кај еден другар што имаше Макс тв и тој имаше проблем со гласот дур не го средија пред некој ден.А кај бил проблемот тоа не знам.

Kajgana Shop

На врв Bottom