МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Од 11 Април "The Bible" на МТВ. И после пак да викате дека МТВ не давале популарни серии од поново време (2013) :D[DOUBLEPOST=1396295837][/DOUBLEPOST]Од 11 Април "The Bible" на МТВ. И после пак да викате дека МТВ не давале популарни серии од поново време (2013) :D

кој термин?

01.04.2014 14:37 - Времето кога на вработените во МРТ им текна дека имаат проблеми со гласот, и го средија.
Да и јас сега приметив и се зачудив како толку брзо после само еден месец го средија проблемот хахаха.

ШУЌУР ИМ ТЕКНА, ДРВА ЕДНИ ПОДРВОСАНИ.

01.04.2014 14:37 - Времето кога на вработените во МРТ им текна дека имаат проблеми со гласот, и го средија.
Колку пати треба да ти се каже дека проблемот со гласот што си го имал, не е од МРТ?

Од 11 Април "The Bible" на МТВ. И после пак да викате дека МТВ не давале популарни серии од поново време (2013) :D
А jaс ги симнав еднаш сите епизоди од интернет со хрватски превод снимени од RTL и никако да се наканам да ги и изгледам ,а малку епизоди се .

Сега бар можеби ќе ме натераат да седнам и да ја изгледам серијава и тоа на МРТ .

Dali na MRT vcera imase prenos na Liga Champ...?

Е каде е бе пројателе? :(
Од каде па јас да знам каде ти е проблемот. Да беше во МТВ, сите без исклучок ќе го имаа. Штом го имаат само поединци, значи проблемот е во насока од кај нив кон операторот. Затоа требаше веднаш да пријавиш и побрзо ќе го решеа, наместо да чекаш некој друг да го пријави или тие да го приметат.

Од каде па јас да знам каде ти е проблемот. Да беше во МТВ, сите без исклучок ќе го имаа. Штом го имаат само поединци, значи проблемот е во насока од кај нив кон операторот. Затоа требаше веднаш да пријавиш и побрзо ќе го решеа, наместо да чекаш некој друг да го пријави или тие да го приметат.
Е како бе пријателе не е кај нив? Јас сум на Близу, инаку и еве vlatkobond го приметил истиот проблем, и mishko кој е има МаксТВ (оди на стр. 119 за да видиш)!? Сега и Близу и Т-Хоум имаат ист проблем???

Е како бе пријателе не е кај нив? Јас сум на Близу, инаку и еве vlatkobond го приметил истиот проблем, и mishko кој е има МаксТВ (оди на стр. 119 за да видиш)!? Сега и Близу и Т-Хоум имаат ист проблем???
Ај врати се и ти и ќе видиш дека некои други членови, вклучувајќи ме и мене, го немаа тој проблем. Да е проблемот до МТВ, би го имале сите. Значи проблемот настанува откако сигналот ќе излезе од МТВ. Со оглед дека операторите го превземаат директно и го дистрибуираат низ мрежа кон корисниците, најлогично е дека проблемот настанува во некоја гранка од дистрибуцијата на истиот.

Ај врати се и ти и ќе видиш дека некои други членови, вклучувајќи ме и мене, го немаа тој проблем. Да е проблемот до МТВ, би го имале сите. Значи проблемот настанува откако сигналот ќе излезе од МТВ. Со оглед дека операторите го превземаат директно и го дистрибуираат низ мрежа кон корисниците, најлогично е дека проблемот настанува во некоја гранка од дистрибуцијата на истиот.

Се согласувам. Јас сум на blizoo и досега немав никаков проблем со МРТ 1, ниту со сликата ниту со звукот.
Проблемот е кај самите операторите, кои го превземаат каналот.

Се согласувам. Јас сум на blizoo и досега немав никаков проблем со МРТ 1, ниту со сликата ниту со звукот.
Проблемот е кај самите операторите, кои го превземаат каналот.
Јас сум на blizoo и го има проблемот со гласот а со сликата никогаш сум немал.Бев и кај еден другар што имаше Макс тв и тој имаше проблем со гласот дур не го средија пред некој ден.А кај бил проблемот тоа не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom