DonJas
Married and Happy
- Член од
- 22 јуни 2008
- Мислења
- 2.651
- Поени од реакции
- 586
Најјакиот дел во целава работа пријателе е што скулптурите немаат никаква врска со телевизијата. И дискутираш вкусови, тебе ако не ти се свиѓа, незначи дека не оди на подобро. Ако си против моменталната партија на власт, незначи дека е лоша. Тоа е твое лично субјективно мислење. Дали ме виде мене да спомнам дека државата краде? Не. Дали ме виде да спомна дека власта краде? Не. Дали ме виде да спомнам дека телевизијата краде? Не. Ти кажав шо е дефиниција за крадење, ти идеш ко деген некој со глава у ѕид. Ако ти е греота, не ја гледај бе, изгаси ја, впрочем, земи гледај HBO, o wait, тоа треба да го платиш 600 денара,Ние младите денес имаме работа, заработуваме, постарите се тие што немаат, кога све пропадна они останаа без работа и никој не сака да прими постари луѓе кога може да вработи млади амбициозни и креативни и имаат факултети завршено со учење, а не како денес лупни неколку илјади евра и купи си диплома со куропецање, а без работа им остана да чекаат години за да стасаат до пензија.
--- надополнето: Nov 14, 2011 12:27 PM ---
Очигледно врска немаш колку кошта изработка на една скулптура од скица па се до целосна реализација
--- надополнето: Nov 14, 2011 12:38 PM ---
Прво и основно кога ќе пуштам МРТВ сакам да видам слика во боја а не црнобело, за греови се, не е ни црнобело туку бледосиво
HBO ЈА КРАДАТ ДРЖАВАТА ЧУУУУЈТЕ И ПОЧУЈТЕЕ!!! 600 ДЕНАРА ЗА ПРЕТПЛАТА ЗА 2 КАНАЛИ МАЛЕЕЕ!!!
Удри си ја глаата, уште неколку пати, може ќе ти текне.Во која фаза на мутација е телевиијава? Изгледа во репризирање на прославата по повод 20 години независност (сеуште).