МАКЕДОНИЈА - КАНАДА (14.11.2009) во Струмица

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.359
Поени од реакции
2.253
Добро е, купив карта оваа на другата трибина не на покриената. Има уште карти кој сака слободно се купува ова Тобако што е во Глобал, од надворешната страна е до Софи-М, чисто информативно.

Инаку ова на картите што пишува блок 1, ред 1, седиште 1 ... тоа ке се важи ли мислам дали ке биде почитувано од граѓаните или слободно ке биде? :)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Добро е, купив карта оваа на другата трибина не на покриената. Има уште карти кој сака слободно се купува ова Тобако што е во Глобал, од надворешната страна е до Софи-М, чисто информативно.

Инаку ова на картите што пишува блок 1, ред 1, седиште 1 ... тоа ке се важи ли мислам дали ке биде почитувано од граѓаните или слободно ке биде? :)
Утре ке видам ке ти кажам ама мислам оти тка ке биде според тва шо ти пише на картата. Ке видам утре дали се испишани пак блокове редове и седишта :)

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Дали ќе може некој што ке иде на утакмицава да ми чува една карта?
не сум во можност да идам за струмица, а карта ќе ми треба за да ја имам во колекцијата.
A зашо ги збираш колекциите кога не ги посетуваш натпреварите, чисто информативно прашувам?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Не ни гледам ова ќе си ги гледам баражите поинтересни се. Нашиве не заслужуваат.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Не ни гледам ова ќе си ги гледам баражите поинтересни се. Нашиве не заслужуваат.
Да, а? Океј, фала што тоа го сподели со нас обичниве смртници. Многу не интересираше дали ти ќе гледаш или не :tapp:

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Се надевам на добар натпревар, иако ке го гледам на ТВ. Немаше со кого да идам али очекувам добра публика да има таму..:):)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.500
Поени од реакции
4.076
На картите има блок, ред, седиште?Дека сеуште не сум ги видел.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.359
Поени од реакции
2.253
На картите има блок, ред, седиште?Дека сеуште не сум ги видел.
Па да, ама зобрам јас за трибината каде што не е покриена, а ти ако си купил карта за оваа покриената за таму незнам.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Картите се нумерирани со блок,ред и број на седиште и сето тоа ке треба да се почитува.

Инаку колко за инфо карти во Струмица за покриената јужна трибина нема да најдете,бидејќи и воопшто нема пуштено во продажба тука карти за таа трибина. Кажаа и на вестите,питах и во тобакото кажаа за таа трибина нема карти,само за северната.:toe:

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
Картите се нумерирани со блок,ред и број на седиште и сето тоа ке треба да се почитува.

Инаку колко за инфо карти во Струмица за покриената јужна трибина нема да најдете,бидејќи и воопшто нема пуштено во продажба тука карти за таа трибина. Кажаа и на вестите,питах и во тобакото кажаа за таа трибина нема карти,само за северната.:toe:
Да да ,и у ффм питувах и сегде нема ,некој викат оти пуштиле ги у скопје сите карти и нормално тука по спонзорите.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom