А да се организираат натпревари во навредување помеѓу македонските навивачки групи. Толку мизерни навивачи сме, побитно ни е да се навредуваме меѓусебно, отколку да си ја бодриме репрезентацијата.
Koga igra reprezentacijata od sega pa ponatamu nema vreganje so mak.navivacki grupi,pa so nas denes imase clenovi na Fantomi,Komiti itn..pred 2 mesec koga bese protestot sloboda za navivacite bese potpisan memorandium od site navivacki grupi za da se naviva zaedno na reprezentacija i bez klubski obelezija,zatoa denes nemase trans od Ajduci.
Мене па најмизерно ми е што ги мразат т.н. скопјаништа кои дошле до Струмица да навиваат додека никој не ги пцуе во Скопје што дошле струмичаните да навиваат.
Kolku e beden ovoj forum,ili ne e do forumot tuku do kremcite kako tebe koj cel den dremat na pc i bildaat postovi !!! spored vas ako nekoj kreten ovde napise nesto protiv skopjani,vie doagate do fakt deka cela Strumica e protiv vas i ve mrazat,pa stvarno nema vrska !!! denes ili vcera veke so nas imase momci od skoro cela jugoistocna mk kako i od skopje,ovde sto se zbori ovde deka sme peele skopski picki nema blaga veza,zaedno bevme na tribina so decki od sk pa se zafrkavavme megusebno,ke se obidam da stapam vo kontakt so niv pa ke vi objasnat ovde !!
Ремо, слаби беете бе што тии слики ставаш тука зберале сте маленките деца ќе навивате ка заврши првото полувреме живи ве немаше
Imas mi profile na fb,ako nesto ti e nejasno moze da mi pisas tama neli,ne mi se veruva kakov pederski narod zivee vo sr,gomna da jade zaev so ni napravi takov grad,podobro vi bese kak zivejaate u praistorisko vreme,sega ste obicni kremci !!!
ајдуците запеза цццц как не ви беше срам ем ви дадее карти бесплатни и пак ништо од вас џабе и на слики и на се и на крајта од јужна трибина арно ви викааа ајдуци педери
Koj si be ti da go spomnuvas imeto Ajduci?? Ti koj si ojdel na fudbal kak da se naogas na modna pista sminkan od dadar !! mislis li ti deka mene mi e problem da dadam mocani 200 denari za reprezentacija !! 2 nedeli se obiduvave da stapime vo kontakt so ffm da obezbedat karti za navivaci,kako domakini nie go imame toa pravo,sram da mi e be ej,sto se obiduvavme na sekoj mozen nacin da napravime kolku tolku da napravime atmosfera na reprezentacija koja posle 10 godini igra ovde !! tocno e,sram da im e na onie koj vlegoa na gaga,mesto da zboruvas za niv ti za nas,sram da mi e be glasot me e zaeban momentalno,sra da im e na onie koj im se zaebani glasovite sega !! sekoj cet za kremcite kako tebe koj sedea na juzna,zatoa se navredi ti neli,vi peevme juzna pederi !! jbg
абе нигде ги немаше тка се праат тука на форумо да имаше 30 комити или чкембаре повеке ке викааа од них
Ne be,ne sme samo na forumi,znaas kak ke e...ke ti dokazame na tebe picko strumicka !!!
чим се се зберале значи се биле организирани ама работата е шо не се слушаа ка навиваа... не беше как шо навиваа за струмица 2005...
Sala-Stadion 2 razlicni poimi !!
Еееееее бе Струмичани.Стадион имате со капацитет од околу 4 000 и и тој не го наполнивте!Добра игра на нашите и катастрофална реализација како и секогаш.Очекувам гол во второво и сигурна победа!
Da ne ti pisuvam pod tocki i onaka nema da svatis..stadionot ima kapacitet od 6000 mesta,neznam dali si slep ili si pod nekoi teski drogi stadionot bese poln do daska,i pokraj toa sto bese sabota,pazaren den vo sr,epten los termin 13:00 stadionot se napolni !! ti si gledal druga utakica sigurno !! nekoj napisa deka so Katar imalo podobra atmosfera,oni koi i svirea na nasite igraci ? mi mirisa na lubomora,jbg nemoze se da se igra vo pp !!
POZDRAV