Луто!

• Креатор на темата Apash
  • Време на започнување

Луто?!

• Обожавам луто!

Гласови: 203 73,0%
  • Мразам луто!

Гласови: 75 27,0%

• Вкупно гласачи
    278

Бејко

unregistered user
Член од
14 ноември 2005
Мислења
222
Поени од реакции
1
Врело горко црно чоколадо со луто пиперче - изворно; така европјаните го запознале, подоцна некоја швајцарка му ставила шеќер и млеко и нормално, го зафркнала вкусот.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Абе баш ме интересира дали само јас сум фрик или пак има и други луге.

Премногу јадам љуто....од секакви чили сосови на секаква храна па феферони скоро со секој оброк па црн бибер во секоја супа....едноставно неможам без љуто..
Lele i jas isto...Ako ne mi e luto jadenjeto,blutkavo mi e...
Se skoro sto jadam mora da bide luto.Veke ne ni sekavam,site okolu mene ofkaat,se potat, im tecat solzi,a jas si jadammmmmmmmmm.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
ух обожавам луто,се давам што полутоа тоа подобро и да Бејко чоколадо со бибер-права ствар најубаво нешто

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Леле...еднаш ми го забранија лутово пред 2 години на 1 месец поради тоа што ме носеа на ургентно у 3 сабајле поради тегоби на желудникот.
Мислев дека ке се самоубијам.
После тој 1 месец се убив од луто јадење.:)

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
охоо..јадам и тоа прилично многу...но можам и без него, иако не е то то

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Не јадам многу луто,никако:nenene:но понекогаш сакам така да ми подлутнува.Во последно време многу јадам лут кечап(а порано исклучиво благ)и го ставам скоро врз секое јадење.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Jadam Ama mnogu luto sakam luto poslatko mi e jadenjeto so Luto piperce na Pr.

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Ооооо колку сакам лутоооо!!! Пошто пиперки не ми се баш некој омилен зеленчук не јадам некои си феферонки или не знам какви лути пиперки, ама затоа на пример место супа со бибер јас си јадам бибер со супа!:pos2:
А за буковец да не збориме... Сендвич без буковец не ми иде никако. У последно време пројадов тост со буковец.
Иначе кога купувам сендвич во Седмица таму нАли буковецот е оставен во сад слободно да си ставиш колку сакаш и мене нивниот буковец некако не ми лути многу па си ставам по 1-2 полни лажички и ко што секогаш има гужва луѓево почнуваат да ми зјапаат во сендвичот и да ми се чудат :)
Пред некое време купив еден чили зачин и не знам дали е до фирмата што го произведува или до Мексиканците ама ич, ич не лути. Во споредба со нашиов буковец тоа чилито е "мала беба"! :pos2:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.816
Поени од реакции
49.998
Ооооо колку сакам лутоооо!!! Пошто пиперки не ми се баш некој омилен зеленчук не јадам некои си феферонки или не знам какви лути пиперки, ама затоа на пример место супа со бибер јас си јадам бибер со супа!:pos2:
А за буковец да не збориме... Сендвич без буковец не ми иде никако. У последно време пројадов тост со буковец.
Иначе кога купувам сендвич во Седмица таму нАли буковецот е оставен во сад слободно да си ставиш колку сакаш и мене нивниот буковец некако не ми лути многу па си ставам по 1-2 полни лажички и ко што секогаш има гужва луѓево почнуваат да ми зјапаат во сендвичот и да ми се чудат :)
Пред некое време купив еден чили зачин и не знам дали е до фирмата што го произведува или до Мексиканците ама ич, ич не лути. Во споредба со нашиов буковец тоа чилито е "мала беба"! :pos2:
Скроз исто до детаљ...пиперки не јадам, во буковец се давам месо без буковец е..како дете без насмевка..како куќа без кров како птица без гнездо итн. итн.

Kajgana Shop

На врв Bottom