Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.516
Оуу лошо. Не знаев за овие пакети. Ако се заебал некој со нив, печени се за колективна тужба да јадат...
А демек ти дале фискална кога си платил, па ќе ги тужиш?

Член од
9 ноември 2017
Мислења
523
Поени од реакции
1.161

Ова го добив како одговор. Но не ми е веродостојно бидејќи чуварот на "Дом на АРМ'' дека теретаната веќе нема да работи и дека си ги изнесувале справите..
А демек ти дале фискална кога си платил, па ќе ги тужиш?
На крај од денот можеш да ги тужиш дека не ти дале фискална. :D

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.516

Ова го добив како одговор. Но не ми е веродостојно бидејќи чуварот на "Дом на АРМ'' дека теретаната веќе нема да работи и дека си ги изнесувале справите..

На крај од денот можеш да ги тужиш дека не ти дале фискална. :D
Не им е наложено со закон да даваат, мислам дека сеуште фитнес клубовите се ослободени од данок, влегуваат во некоја таква лева категорија, или беа до лани, не се сеќавам најдобро, имаше некои измени и циркузи со тоа, но не сум баш во тек.
Инаку ништо не им можеш, во два клубови ми се има случено да платам, а да ги затворат и никому ништо, во државава плата може да ти завлечка газдата со месеци и никогаш да не си ја земеш, а не па да те гледа некој за 1000-5000денари, нема математика никој ни да размислува за овие пари, а не пак да тужи.

Член од
9 ноември 2017
Мислења
523
Поени од реакции
1.161
Не им е наложено со закон да даваат, мислам дека сеуште фитнес клубовите се ослободени од данок, влегуваат во некоја таква лева категорија, или беа до лани, не се сеќавам најдобро, имаше некои измени и циркузи со тоа, но не сум баш во тек.
Инаку ништо не им можеш, во два клубови ми се има случено да платам, а да ги затворат и никому ништо, во државава плата може да ти завлечка газдата со месеци и никогаш да не си ја земеш, а не па да те гледа некој за 1000-5000денари, нема математика никој ни да размислува за овие пари, а не пак да тужи.
Хипотетички си разговараме. Не дека планирам да го тужам за ебени 1000 денари. Накурчен сум дека ме направи будала, ми зеде пари ден пред да затворат, а сигурен сум дека знаеше дека ќе затвораат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хипотетички си разговараме. Не дека планирам да го тужам за ебени 1000 денари. Накурчен сум дека ме направи будала, ми зеде пари ден пред да затворат, а сигурен сум дека знаеше дека ќе затвораат.
Taman rabota, vo EU za 30 centi od evroto se tuzat, ne e za parite tuku za pravenjeto budala kako sto vikas. Denes od tebe 1.000, utre od drug 10.000 i taka se pumpa kriminalot. Inaku sestra mi e advokat i bas i gi pokazav postovive i vika sudstvoto kaj nas e vakvo kakvo sto e koga se vo prasanje golemci, inaku za sitni ribi i te kako e ekspeditivno :D

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Кај мене во теретана чуваат фискална и даваат кога плаќаш за месецот.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

king-makedon

THE KING
Член од
5 декември 2008
Мислења
503
Поени од реакции
262
Во Атлета у Аеродром на фб страната им пишува дека месец кошта 1200 до 17 часот, 1500 за цел ден. Ова значи дека ако дојдеш пример во 16:00 мора до 17:00 да ја напуштиш теретаната доколку ја имаш поефтината членарина?

Член од
29 декември 2015
Мислења
30
Поени од реакции
15
Здраво дечки, не сум од Скопје но живеам во Карпош 1 моментално (позади Симпо), па ако може некој да ми препорача некоја теретана. Има една Олимпија ама теретаната не личи на ништо, бев во СЦ Борис Трајкоски и е оверрејтед за цената дефинитивно. Што имам во близина да посетам?
Ја гледав Легион, па ме интересира дали има многу гужва и какви се условите?[DOUBLEPOST=1520545099][/DOUBLEPOST]
По 100ти пат ке напишам, најдобра теретана во тој дел од градот, во сооднос цена-понуда е дефинитивно Legion Fitness.
Какви се условите во Легион, дали има гужва?

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.186
Поени од реакции
13.467
Здраво дечки, не сум од Скопје но живеам во Карпош 1 моментално (позади Симпо), па ако може некој да ми препорача некоја теретана. Има една Олимпија ама теретаната не личи на ништо, бев во СЦ Борис Трајкоски и е оверрејтед за цената дефинитивно. Што имам во близина да посетам?
Ја гледав Легион, па ме интересира дали има многу гужва и какви се условите?[DOUBLEPOST=1520545099][/DOUBLEPOST]
Какви се условите во Легион, дали има гужва?
Јас вежбав 4 месеци, престанав пред некоја недела, бидејќи решив да се вратам на трчање должини, ама за време на тие 4 месеци супер ми беше вежбањето и ми беше ептен убаво искуство. Гужва имаш само периодот од 6-9 поручек, тогаш одат луѓе после работа,пример од 10 до 4 сабајле има големи шанси и сам да си вежбаш. Супер е, хигиената е супер, имаш тушеви во цената, опремена е со основни справи, нова е, дечките Дуци, Маци и Лаки се супер, се заебаваат и ќе ти објаснат вежби без проблем ако не знаеш, ќе те корегираат ако не правиш нешто правилно. Супер е се на се :)

Член од
13 јануари 2015
Мислења
814
Поени од реакции
276
Се ти објасни дечкото погоре :)

Член од
14 август 2012
Мислења
1.708
Поени од реакции
738
Kolku se plaka u legion?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
16 мај 2017
Мислења
20
Поени од реакции
5
Ја отворија?[DOUBLEPOST=1520625299][/DOUBLEPOST]
1200 машки, 1000 женски.
Lifestyle беа тука негде си цените само што не пуштаа попладне нови. За опрема во споредба со Legion е "фабрика" :) Теретана со 10 справи се отвара ли хахахах

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.186
Поени од реакции
13.467
Ја отворија?[DOUBLEPOST=1520625299][/DOUBLEPOST]
Lifestyle беа тука негде си цените само што не пуштаа попладне нови. За опрема во споредба со Legion е "фабрика" :) Теретана со 10 справи се отвара ли хахахах

Тешко дека се тука некаде со цени. 1800 е за секој ден во Лајфстајл (1400 за три пати неделно), 1200 е во Легион секој ден, тие 600 денари можеби не ти прават многу разлика на месечно ниво, ама ако се соберат повеќе месеци ќе ти прават многу разлика верувај. Не ти е нешто најдобра споредбава, не се од иста буџетска класа, спореди еве најефтина теретана каде што е вклучена во цената туш, има многу теретани околу 1000 каде што се рѓосани справите и нема никаква хигиена.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom