B
Beck's
Гостин
Ѕвер![]()
Iskreno neznam kako toa so potegot e sver covekot. Dali osvoi LS, dali so golot na Ronaldo im go plesna srede Mancester...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ѕвер![]()
Па да бе ја ѓи имам,зошто?Промотвино арена спорт не требеше да е бесплатна до крајов на септември за сите корисници на 3 мах?
Да освои и тоа 2 ЛШIskreno neznam kako toa so potegot e sver covekot. Dali osvoi LS, dali so golot na Ronaldo im go plesna srede Mancester...

Iskreno neznam kako toa so potegot e sver covekot. Dali osvoi LS, dali so golot na Ronaldo im go plesna srede Mancester...
Е така више може....Не треба да се ставаат под тепих и мизерните периоди.Не е секоја екипа од секогаш најака на светот...некад била и доле.У тоа е големината.
Зошто кај многу корисници во Охрид, програмите ги има, но на нив немаше фудбал, само рекламите си стоеа, а кај другите имаше фудбал.Па да бе ја ѓи имам,зошто?
За тренерските способности ваљда нема да дискутираме.Iskreno neznam kako toa so potegot e sver covekot. Dali osvoi LS, dali so golot na Ronaldo im go plesna srede Mancester...
Зошто кај многу корисници во Охрид, програмите ги има, но на нив немаше фудбал, само рекламите си стоеа, а кај другите имаше фудбал.

Како во суперкупот што му одржаа лекцијаШарлатан. ќе се олади кога ќе добие една лекција од Барселона.

Ај сега и ти не се прави на тошо на навивач на Барса им збориш како бил Мурињо добар...За тренерските способности ваљда нема да дискутираме.
Ако не ти се допаѓа прославувањето.. незнам што да ти кажам. Нас фановите на челзи сеуште ни е омилен.

Лесно е без конкуренција, ама уште полесно е кога 4 места одат во ЛШ, а не 3.![]()