B
Beck's
Гостин
Iskreno neznam kako toa so potegot e sver covekot. Dali osvoi LS, dali so golot na Ronaldo im go plesna srede Mancester...Ѕвер
Iskreno neznam kako toa so potegot e sver covekot. Dali osvoi LS, dali so golot na Ronaldo im go plesna srede Mancester...Ѕвер
Па да бе ја ѓи имам,зошто?Промотвино арена спорт не требеше да е бесплатна до крајов на септември за сите корисници на 3 мах?
Да освои и тоа 2 ЛШIskreno neznam kako toa so potegot e sver covekot. Dali osvoi LS, dali so golot na Ronaldo im go plesna srede Mancester...
Шарлатан. ќе се олади кога ќе добие една лекција од Барселона.Iskreno neznam kako toa so potegot e sver covekot. Dali osvoi LS, dali so golot na Ronaldo im go plesna srede Mancester...
Па добро де, секој што е за Јуве ќе ти каже дека имал мизерен период, како на пример интераш што лани го доживеал, и сега миланез што ќе го доживее... Јуве сега се издига, а интер и милан паѓаат... Тогаш за тогаш не пониживте сред Торино, али верувај дека во се што сакаш ќе ти се кладам дека Јуве годинава нема да има пораз во Торино на новиот стадион во ЛШ... Може ќе биде елиминиран али НЕМА ШАНСИ на новиот стадион да доживее пораз... Абе куќа ставам, 2 стана ставам, плац во Трубарево ставам, 2 коли ставам, 3 гаражи и сиот алат што ми е во гаражата дека нема да има пораз во Торино... !!Е така више може....Не треба да се ставаат под тепих и мизерните периоди.Не е секоја екипа од секогаш најака на светот...некад била и доле.У тоа е големината.
Зошто кај многу корисници во Охрид, програмите ги има, но на нив немаше фудбал, само рекламите си стоеа, а кај другите имаше фудбал.Па да бе ја ѓи имам,зошто?
За тренерските способности ваљда нема да дискутираме.Iskreno neznam kako toa so potegot e sver covekot. Dali osvoi LS, dali so golot na Ronaldo im go plesna srede Mancester...
Зошто требаше да го рестартираш рутеротЗошто кај многу корисници во Охрид, програмите ги има, но на нив немаше фудбал, само рекламите си стоеа, а кај другите имаше фудбал.
Како во суперкупот што му одржаа лекцијаШарлатан. ќе се олади кога ќе добие една лекција од Барселона.
Ај сега и ти не се прави на тошо на навивач на Барса им збориш како бил Мурињо добар...За тренерските способности ваљда нема да дискутираме.
Ако не ти се допаѓа прославувањето.. незнам што да ти кажам. Нас фановите на челзи сеуште ни е омилен.
Најголемиот успех на Германците во последните години, гледано на клупски, европски и светски план.Лесно е без конкуренција, ама уште полесно е кога 4 места одат во ЛШ, а не 3.
Мех, обично радување, имало и пожустри, не знам што толку фама се крена.Iskreno neznam kako toa so potegot e sver covekot. Dali osvoi LS, dali so golot na Ronaldo im go plesna srede Mancester...