Лига на Шампиони 2009-2010

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ti pogore,za Chelsea si be ili za Man Utd??? Ako si za Chelsea treba da si glup da se falish so Man Utd oti Chelsea se duplo podobri kako prvo a kako vtoro Man utd e rival na Chelsea...Ili pa do tolku gi mrazis Milan:toe: ne znam so e rabotata...jas sum za barca i siguren sum deka milan ke projde zaradi zabloto
Јас не мразам никој не се фалам со никој, само сум реален без разлика кој каде ни е ривал :smir:
А шо сме малку подобри, сме :)

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
ok be,jas se cudam kako man utd se drzat do negde so onakov sostav,edinstveno rooney so e dobar,drugite se 4orba...a chelsea ima top tim ama pak nekogash zaebavat ne znam vo so e greskata

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
ok be,jas se cudam kako man utd se drzat do negde so onakov sostav,edinstveno rooney so e dobar,drugite se 4orba...a chelsea ima top tim ama pak nekogash zaebavat ne znam vo so e greskata
Кога последен пат гледаше ПЛ натпревар? Искрено?

Руни, Сколс, Гигс (рака на срце многу го поштуем ко играч) Видич, Евра... Ама и САФ врши голема работа, нема што :toe:

Па нормално дека може да кикснат, на секого може да му се случи. Доминираме во ПЛ, и ЛШ (групите) ама во модерниот фудбал се е можно.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
HAHAHAHAH SKOLS GIGS STARCITE, VIDI4 STATI4NIO ,kade be evra ,i cole,iglen johnson i sagna se podobri od nego
Кол е подобар, да, ама Џонсон и Сања играат десни бекови бе стручњаку:tapp:

Очигледно добро си информиран за ПЛ :smir:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
ejjjj,so ima vrska ako se desni bekoj,i taka vo sveto samo 2-3 se dobri levi...i ti mene ne mozis da mi kazvas za fudbal kako prvo, kako vtoro ako sum za barca imam gledano poke EPL od tebe i kako treto nikogash nemam videno navivac na chelsea da mi kazva pozitivni raboti za man utd :pos2:

ti ivica kolku procenti go koristis mozoko?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Дечко ние сме најмалку криви што ти имаш памук во главата наместо мозок, и сме најмалку должни да ги трпиме твоите глупости:smir:
Така да оди на некоја друга тема не ја расипувај овде дискусијата.
Едит: Ајсшутер ти па како не ти е срам да зборуваш ние ако не бевме немаше ни групите да ги поминете дај не се бламирај :)
Ај кажи искрено имаш ли некоја надеж против Манчестер?
Нема за што срам го јадевте у сред мадрид и што сакаш збори сеа

Иначе ќе биде јако во 1/8финале првите два италијански тимови против првите два англиски тимови :vozbud:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
1: ejjjj,so ima vrska ako se desni bekoj,i taka vo sveto samo 2-3 se dobri levi...i ti mene ne mozis da mi kazvas za fudbal kako prvo, kako vtoro ako sum za barca 2: imam gledano poke EPL od tebe i kako treto 3: nikogash nemam videno navivac na chelsea da mi kazva pozitivni raboti za man utd :pos2:

ti ivica kolku procenti go koristis mozoko?
1: Еми ај спореди ги со Дрогба Руни и Торес, шо си има врска оти се напаѓачи :smir:

2: Очигледно :smir:

3: Значи ти ништо не си видел. За се има прв пат

Важи :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom