И ЗАТОА ШТО ИМАМE 9 титули лига на шампиони и 31 ла лига...ЗАТОА СМЕ ПАЦИЕНТИ ..Што пиша?Дека е смешно тоа што сум го напишал,ај објасни зошто е смешно?Зашто станавте пациенти на Лион?Зашто немате пројдено 5 години 1/8 финале и испаѓавте од екипи како Рома...
што ти треба европска унија...ќе си седиме тука затворени...ќе измислуваме нова димензија...сите заедно...ќе измислиме димензија и со таа димензија ќе влеземе во еу и ке бидеме главни...а вака ако влеземе и почнеме да измислуваме димензија ќе ни ја украдат веднаш и ќе ја примент на друго место....будалче...ц ц ц И СИТЕ У МКД ЌЕ БИДЕМЕ ДИМЕНЗИОНАШИ....И ЌЕ ЈА ПОКОРИМЕ ЕВРОПАЗаради таквите ко тебе не влегваме европска унија..неразвиен мозок имаш
Оптмистички : дефинитивноKe gi machkame bavarciteee ajde firenza...
Ke ve pozdravi Stevan Jovetic
forza Fiorentina
Една англиска ќе оди понатаму една италијанска.до Ред Девил :
ако сакаш и во два месеци нека биде сеедно ми е мене...
ајде бе заќутете ги веќе сите тупачи !
многу очекувам од Милан и Интер... прав момент, моментално најсилните два Италијански против најсилните два Англиски тимови!
Една англиска ќе оди понатаму една италијанска.
Челзи сигурно оди, а за Милан нема што да се прави муабет - нивна е ЛШ:helou:
Поголема глупост немам прочитано :tv:Една англиска ќе оди понатаму една италијанска.
Челзи сигурно оди, а за Милан нема што да се прави муабет - нивна е ЛШ:helou:
Секоја година вие се ставате за фаворити демек за освојување на титула во ЛШ, а уствари неможете да поминете 1/8 како што ќе биде и сега.Поголема глупост немам прочитано :tv:
Според мене најголеми кандидати оваа година за ЛШ се:
-Реал
-Челзи
-Барса
Реално гледано овие 3 екипи се најголеми кандидати, а може секој да си фантазира дека Милан ќе освојат ЛШ или Штутгарт![]()
Дечко ние сме најмалку криви што ти имаш памук во главата наместо мозок, и сме најмалку должни да ги трпиме твоите глупости:smir:Што пиша?Дека е смешно тоа што сум го напишал,ај објасни зошто е смешно?Зашто станавте пациенти на Лион?Зашто немате пројдено 5 години 1/8 финале и испаѓавте од екипи како Рома...