Лига на Шампиони 2009-2010

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Ke gi machkame bavarciteee ajde firenza...
Ke ve pozdravi Stevan Jovetic
forza Fiorentina

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Што пиша?Дека е смешно тоа што сум го напишал,ај објасни зошто е смешно?Зашто станавте пациенти на Лион?Зашто немате пројдено 5 години 1/8 финале и испаѓавте од екипи како Рома...
И ЗАТОА ШТО ИМАМE 9 титули лига на шампиони и 31 ла лига...ЗАТОА СМЕ ПАЦИЕНТИ .. :))) и затоа што освоивме 2007 и 2008 ла лига..кога вие бевте пациенти со резултат малко подобар од оној 2-6... 4-1 ....затоа што имаме пари сите ни љубоморат..така е и во приватниот живот..кога видиш некој со x6 Q 7 или нешто такво слично..и тој е за тебе сељак ... затоа а што ти неможеш да возиш таков...и затоа што СИТЕ ИГРАЧИ САКААТ ДА ИГРААТ ВО РЕАЛ МАДРИД !!! затоа сме пациенти...

вие не ни можевте да бидете пациенти кога 2002 eдвај се пласиравте...а 2003 игравте во куп уефа..

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Заради таквите ко тебе не влегваме европска унија..неразвиен мозок имаш

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Заради таквите ко тебе не влегваме европска унија..неразвиен мозок имаш
што ти треба европска унија...ќе си седиме тука затворени...ќе измислуваме нова димензија...сите заедно...ќе измислиме димензија и со таа димензија ќе влеземе во еу и ке бидеме главни...а вака ако влеземе и почнеме да измислуваме димензија ќе ни ја украдат веднаш и ќе ја примент на друго место....будалче...ц ц ц И СИТЕ У МКД ЌЕ БИДЕМЕ ДИМЕНЗИОНАШИ....И ЌЕ ЈА ПОКОРИМЕ ЕВРОПА

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.872
Поени од реакции
10.382
Дај јавете се некој да го зберат овој у Демир Хисар, детево има тешки проблеми. Што стана со дискусијава? Дојде еден недозреан и попара стана.

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Абе остајте га алексич , она се смее на Давор а она бетер.:baeh:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
до Ред Девил :

ако сакаш и во два месеци нека биде сеедно ми е мене...

ајде бе заќутете ги веќе сите тупачи !
многу очекувам од Милан и Интер... прав момент, моментално најсилните два Италијански против најсилните два Англиски тимови!

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
до Ред Девил :

ако сакаш и во два месеци нека биде сеедно ми е мене...

ајде бе заќутете ги веќе сите тупачи !
многу очекувам од Милан и Интер... прав момент, моментално најсилните два Италијански против најсилните два Англиски тимови!
Една англиска ќе оди понатаму една италијанска.
Челзи сигурно оди, а за Милан нема што да се прави муабет - нивна е ЛШ:helou:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88

незнам незнам, многу е нелогично да се претпоставува како ќе се одвива мечот... може Интер ќе ги здроби Челзи, може па Манчестер ќе ја реши уште во првиот натпревар... не се знае, затоа ова е ЛШ, неправедно е на некој да му се одземаат шансите...
јас само се надевам дека конечно некој ќе го обели образот во Европа на Италија.... минатата сезона се усраа сите, ајде сеа да видиме со појачани Интер и Виола, и плус додај го секогаш непревидливиот Милан...

само знам дека овде некој ќе се смеат, а некој ќе плачат и ќе се кријат, ај да видиме баш како ќе биде :tv:

ITALY VS ENGLAND VOLUME.2.0

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Интер нема да тепа ќе видите.
На Челзи во последните години секад им идело во Лига на Шампиони,а Интер немаат некои значајни резултати.
Али ипак сега за сега очекувам добри утакмици пред се со многу голови.
Реал мора да прекине лошата серија и да го тепа Лион.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Поголема глупост немам прочитано :tv:
Според мене најголеми кандидати оваа година за ЛШ се:
-Реал
-Челзи
-Барса
Реално гледано овие 3 екипи се најголеми кандидати, а може секој да си фантазира дека Милан ќе освојат ЛШ или Штутгарт :)

А

Ајсшутер

Гостин
Поголема глупост немам прочитано :tv:
Според мене најголеми кандидати оваа година за ЛШ се:
-Реал
-Челзи
-Барса
Реално гледано овие 3 екипи се најголеми кандидати, а може секој да си фантазира дека Милан ќе освојат ЛШ или Штутгарт :)
Секоја година вие се ставате за фаворити демек за освојување на титула во ЛШ, а уствари неможете да поминете 1/8 како што ќе биде и сега.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Што пиша?Дека е смешно тоа што сум го напишал,ај објасни зошто е смешно?Зашто станавте пациенти на Лион?Зашто немате пројдено 5 години 1/8 финале и испаѓавте од екипи како Рома...
Дечко ние сме најмалку криви што ти имаш памук во главата наместо мозок, и сме најмалку должни да ги трпиме твоите глупости:smir:
Така да оди на некоја друга тема не ја расипувај овде дискусијата.
Едит: Ајсшутер ти па како не ти е срам да зборуваш ние ако не бевме немаше ни групите да ги поминете дај не се бламирај :)
Ај кажи искрено имаш ли некоја надеж против Манчестер?

П

Паган-др

Гостин
Интер нема да тепаат зошто ем Челзи се бољи од нив, ем немаат нивни судии таму. :)

На Барса лесен противник и се падна, Милан испаѓаат, за Реал се мислам уште. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom