Лига на Шампиони 2009-2010

M

Mario Gómez

Гостин
Е е е како го замрзив овој кога го видов ова. И после Интер педери, мурињо глуп, Лусио насилен, Мота крив.
Заслужуваат ли со вакви потези финале? : )
Не.:helou: И таман кога помислив дека Манчестер се најголеми лузери се појавија овие од Барселона.

Финале, прво ќе биде интересно оти ќе разбије монотонија на екипи.

И по многу други факти кои покажуваат дека ќе биде едно од најинтересните финалиња.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Плачко на колото: HORNETS ! И тоа второ коло по ред како го избираат..
Мило ми е.И убо воедно.За тебе незнам а и не ме интересира. Гледај си ја работата и земи дркај на Ливерпул викендов.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Исто би реагирал ти ако твојот беше тој шо напаѓаше цело време.Ех да беше Иниеста па да му кажеше дефиниција за дежа ву ака Челзи.
На кого да реагирам бе, на Интер?

АКо јас бев за Барса и Мурињо им беше трењер, ќе им најдеше лек. Сигурно немаше да се курчам за играта на Барса која беше следнава:

Чави води, гледа лево, маркирани сите, десно - исто, додава на Пике или некој од до него...
Алвеш форсира цело време, од 30 нафрлања само 1 шанса (среќа се погоди стопроцентна) на Крќич. Ќе се нервирав да имаше 15 чисти шанси и ич среќа да не го следи мојот тим - а не тоа што противничкиот трењер не прочитал ко селски буквар и не држи со 10 играчи.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Незнам зошто Анри не доби шанса во двата дуели,аман што можи Џефрен уште пелени носи ке играл утакмица на годината.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ајде сега да го слушнеме педерот Филе како ќе плаче или нема да се појави во студио:tv:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
На кого да реагирам бе, на Интер?

АКо јас бев за Барса и Мурињо им беше трењер, ќе им најдеше лек. Сигурно немаше да се курчам за играта на Барса која беше следнава:

Чави води, гледа лево, маркирани сите, десно - исто, додава на Пике или некој од до него...
Алвеш форсира цело време, од 30 нафрлања само 1 шанса (среќа се погоди стопроцентна) на Крќич. Ќе се нервирав да имаше 15 чисти шанси и ич среќа да не го следи мојот тим - а не тоа што противничкиот трењер не прочитал ко селски буквар и не држи со 10 играчи.
Меси му асистираше на Кркич . А ништо не спомнав за Мурињо не се пали то шо е добар тактичар добар е нема шо.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Мило ми е.И убо воедно.За тебе незнам а и не ме интересира. Гледај си ја работата и земи дркај на Ливерпул викендов.
Дај боже да тепа Ливерпул,ако победат тие и ако победи Манчестер после тоа со Сандерленд цела недела ќе носам аватар од Ливерпул :).

Иначе сеа навивам Баерн и Интер да освојат домашните првенства и куповите и да се колат после :)..

И стварно,по малце неочекувано финале..мора да се сложите :).. На почетокот на сезоната господ знае колкав коеф. за освојување имаа Интер и Баерн.. Сепак едвај чекам,очекувам добар меч..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.833
Ајде сега да го слушнеме педерот Филе како ќе плаче или нема да се појави во студио
На Филе му беше најбитна статистиката по мечот, тоа прво кажа кога се избаци на екран по натпреварот, али заборави да ги наброи и шансите на Барса плус голот од офсајд. :tv:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
На Филе му беше најбитна статистиката по мечот, тоа прво кажа кога се избаци на екран по натпреварот, али заборави да ги наброи и шансите на Барса плус голот од офсајд. :tv:
А Серпико кај отиде ? :tv:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Изгледа од возбуда заборавил. Летово и Аргентина на СП ќе му ја посерат и ќе заокружи една црна година за него на фудбалски план:tv:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ок разбирам се ама не ги разбирам навивачине на реал што се брукаат уште бетер:tapp:
Инаку барса вечер срање невидено Мурињо сеа ќе им даде изјава и со 9 да игравме пак немаше да не победат:vozbud:

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Јебига, поштено си зедоа Интер финале...

Ама стварно беше затворено чоече, немаше каде пиле да пролета :)

Енивеј, не бива секоја година финале па прваци, досадно е, see you next year =)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мислам дека пеп имаше едно интервју каде викаше дека Иниеста ќе се врати за финалето..и јас мислам така:smir:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Јас само да кажам дека некои членови рекоа пиво ќе ми купат доколку Меси по некоја случајност изигра како што треба. Според мене он беше пак некако како потресен. Неможеше да игра.

Друго немам што да кажам, едвај еден гол и тој од офсајд. Оној плачконо, никад да не стане и нареден пат не со рака, со нога да го удрат. И исто ме интересира, каде се навивачиве на Барселона? Нешто ги снема мајката.

Kajgana Shop

На врв Bottom