Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Е е е како го замрзив овој кога го видов ова. И после Интер педери, мурињо глуп, Лусио насилен, Мота крив.
Заслужуваат ли со вакви потези финале? : )
Не.:helou: И таман кога помислив дека Манчестер се најголеми лузери се појавија овие од Барселона.

Финале, прво ќе биде интересно оти ќе разбије монотонија на екипи.

И по многу други факти кои покажуваат дека ќе биде едно од најинтересните финалиња.

Плачко на колото: HORNETS ! И тоа второ коло по ред како го избираат..
Мило ми е.И убо воедно.За тебе незнам а и не ме интересира. Гледај си ја работата и земи дркај на Ливерпул викендов.

Исто би реагирал ти ако твојот беше тој шо напаѓаше цело време.Ех да беше Иниеста па да му кажеше дефиниција за дежа ву ака Челзи.

На кого да реагирам бе, на Интер?

АКо јас бев за Барса и Мурињо им беше трењер, ќе им најдеше лек. Сигурно немаше да се курчам за играта на Барса која беше следнава:

Чави води, гледа лево, маркирани сите, десно - исто, додава на Пике или некој од до него...
Алвеш форсира цело време, од 30 нафрлања само 1 шанса (среќа се погоди стопроцентна) на Крќич. Ќе се нервирав да имаше 15 чисти шанси и ич среќа да не го следи мојот тим - а не тоа што противничкиот трењер не прочитал ко селски буквар и не држи со 10 играчи.

Незнам зошто Анри не доби шанса во двата дуели,аман што можи Џефрен уште пелени носи ке играл утакмица на годината.

Ајде сега да го слушнеме педерот Филе како ќе плаче или нема да се појави во студио:tv:

На кого да реагирам бе, на Интер?

АКо јас бев за Барса и Мурињо им беше трењер, ќе им најдеше лек. Сигурно немаше да се курчам за играта на Барса која беше следнава:

Чави води, гледа лево, маркирани сите, десно - исто, додава на Пике или некој од до него...
Алвеш форсира цело време, од 30 нафрлања само 1 шанса (среќа се погоди стопроцентна) на Крќич. Ќе се нервирав да имаше 15 чисти шанси и ич среќа да не го следи мојот тим - а не тоа што противничкиот трењер не прочитал ко селски буквар и не држи со 10 играчи.
Меси му асистираше на Кркич . А ништо не спомнав за Мурињо не се пали то шо е добар тактичар добар е нема шо.

Мило ми е.И убо воедно.За тебе незнам а и не ме интересира. Гледај си ја работата и земи дркај на Ливерпул викендов.
Дај боже да тепа Ливерпул,ако победат тие и ако победи Манчестер после тоа со Сандерленд цела недела ќе носам аватар од Ливерпул :).

Иначе сеа навивам Баерн и Интер да освојат домашните првенства и куповите и да се колат после :)..

И стварно,по малце неочекувано финале..мора да се сложите :).. На почетокот на сезоната господ знае колкав коеф. за освојување имаа Интер и Баерн.. Сепак едвај чекам,очекувам добар меч..

Ајде сега да го слушнеме педерот Филе како ќе плаче или нема да се појави во студио
На Филе му беше најбитна статистиката по мечот, тоа прво кажа кога се избаци на екран по натпреварот, али заборави да ги наброи и шансите на Барса плус голот од офсајд. :tv:

На Филе му беше најбитна статистиката по мечот, тоа прво кажа кога се избаци на екран по натпреварот, али заборави да ги наброи и шансите на Барса плус голот од офсајд. :tv:

А Серпико кај отиде ? :tv:

mouypep.gif

Изгледа од возбуда заборавил. Летово и Аргентина на СП ќе му ја посерат и ќе заокружи една црна година за него на фудбалски план:tv:

Ок разбирам се ама не ги разбирам навивачине на реал што се брукаат уште бетер:tapp:
Инаку барса вечер срање невидено Мурињо сеа ќе им даде изјава и со 9 да игравме пак немаше да не победат:vozbud:

Јебига, поштено си зедоа Интер финале...

Ама стварно беше затворено чоече, немаше каде пиле да пролета :)

Енивеј, не бива секоја година финале па прваци, досадно е, see you next year =)

Мислам дека пеп имаше едно интервју каде викаше дека Иниеста ќе се врати за финалето..и јас мислам така:smir:

Јас само да кажам дека некои членови рекоа пиво ќе ми купат доколку Меси по некоја случајност изигра како што треба. Според мене он беше пак некако како потресен. Неможеше да игра.

Друго немам што да кажам, едвај еден гол и тој од офсајд. Оној плачконо, никад да не стане и нареден пат не со рака, со нога да го удрат. И исто ме интересира, каде се навивачиве на Барселона? Нешто ги снема мајката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom