Сколс и Руни добија црвен со Порто на ПРИЈАТЕЛСКА и ги казнија по 3 натпревари!Ивановиќ доби црвен во КШ ама од ФА не му го сметаа така да си сметам дека сум во право
тоа не се рачуна за ланската, туку спаѓа во предланската сезонанема врска, ренова лани има титула земено, сеа тоа е!
Бдв. кога коментирате нешто пожелно е малце да сее советувате со гугл и википедија, лани јунајтед зедоа комјунити шилд со победата против сити на 8ми август!
Фала пријатно
тоа беше преклани и пријателска бешеСколс и Руни добија црвен со Порто на ПРИЈАТЕЛСКА и ги казнија по 3 натпревари!
Така да во заблуда си малку!
Не сакам само да ја доловам твојата споредба!тоа беше преклани и пријателска беше
јас зборам за сезонава.
ама добро во тема ливерпул-јунајтед сум па нормално за историја дека ќе се збори тука
На кој тоа?Овој па. Ливерпул и Бускетс му се најголемите комплекси . И Агуеро претпоставувам од мај наваму .
ај кажи ми што ми е одговорот пошто стварно незнам што да пишам за првиот делНе сакам само да ја доловам твојата споредба!
Ако му дадоа по 3 меча бан за пријатлеска, зошто тогаш и на Иванович не му дадоа?
Тоа ми е муабетот, значи за сега праеме муабет!
Ама го знам одговорот така да не се мачи да ми реплицираш!
А ако не се сметаше Комјунити за куп или титула, зошто даваат пехар, ради реда?
Не се сметаат супер куповите за титули поради една причина. ФАЛКАО!А ако не се сметаше Комјунити за куп или титула, зошто даваат пехар, ради реда?
Што па сега? Ти ли се најде засегнат ? Некој кој редовно става слики од Бускетс и Ливерпул . За твојот колега Eric The King беше ова .На кој тоа?
Никој не вика дека не се смета за титула туку дека таа титула е од пред минатата сезона не од минатата, што значи заклучокот беше дека лани мен ју остана со празни раце и имал неуспешна сезона, тоа е тоа незнамшто толку ја вртите во кругНе сакам само да ја доловам твојата споредба!
Ако му дадоа по 3 меча бан за пријатлеска, зошто тогаш и на Иванович не му дадоа?
Тоа ми е муабетот, значи за сега праеме муабет!
Ама го знам одговорот така да не се мачи да ми реплицираш!
?А ако не се сметаше Комјунити за куп или титула, зошто даваат пехар, ради реда
Се рачунаат . Само реков не се рачунаат како титули од оваа сезона.Не се сметаат супер куповите за титули поради една причина. ФАЛКАО!
Чим така си заклучилШто па сега? Ти ли се најде засегнат ? Некој кој редовно става слики од Бускетс и Ливерпул . За твојот колега Eric The King беше ова .
Па пиша одма после мене, па што те знам. Вас човек не може да ви најде нзсШто па сега? Ти ли се најде засегнат ? Некој кој редовно става слики од Бускетс и Ливерпул . За твојот колега Eric The King беше ова .
Да де, а што правиме муабет? Значи минатата сезона Јунајтед имал титула!Никој не вика дека не се смета за титула туку дека таа титула е од пред минатата сезона не од минатата, што значи заклучокот беше дека лани мен ју остана со празни раце и имал неуспешна сезона, тоа е тоа незнамшто толку ја вртите во круг