Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.536
- Поени од реакции
- 17.951
Морав за да се осигурам,да знам за у недела.Зошто поставуваш прашање на кое веќе го знаеш одговорот?
Морав за да се осигурам,да знам за у недела.Зошто поставуваш прашање на кое веќе го знаеш одговорот?
И јас сум пишман што воопшто отворив да читам, на крај дури и пишавИ јас будала што воопшто отварам да читам.... ПЛ во мало, очигледно....гледам у челзијашов е тука, дај уште топџија некој....па да решам ни дерби теми да не отварам...!!
Хахаха....а јас отворив со помисла дека ај Хилсброу...позитивни мисли, нов почеток.....па стариот коректен, со изјавите...па да престане да се пее навредувачки песни од една и од друга страна....нешто во стил љубав, А-У....ама пенис, ништо...утепанициИ јас сум пишман што воопшто отворив да читам, на крај дури и пишав
И нормално, кога ќе влезеш еднаш, те влечи крастата повторно да прочиташ што глупост се лупнала.
Тмн работа да се почне да се пишува тоа тука, одма ти се оквалификува како лицемерие.Хахаха....а јас отворив со помисла дека ај Хилсброу...позитивни мисли, нов почеток.....па стариот коректен, со изјавите...па да престане да се пее навредувачки песни од една и од друга страна....нешто во стил љубав, А-У....ама пенис, ништо...утепаници
Не мислев на тоа да ми бидат омилен клуб после ЛФЦ...него по повод Хилсброу. Ривалство ќе си постои зошто ние сме најтрофејни а они се моментално само пред нас на табелаНа првата искра на љубов меѓу Менју и Ливерпул, јас ќе се откажам од гледање фудбал засекогаш.
Не бе брат, не за тоа.Не мислев на тоа да ми бидат омилен клуб после ЛФЦ...него по повод Хилсброу. Ривалство ќе си постои зошто ние сме најтрофејни а они се моментално само пред нас на табела
Па така, искажи се......а не се на кратко, па да тумачам јас....со осмолетка сум, не заебавајНе бе брат, не за тоа.
Не ќе е на арно ако Liverpool и ManUre get along, па нема провокации, анвреди, урлања, ова она. Ако го нема тоа, нешто не е во ред со едниот, или со двата тима.
А засега, ко шо осеќам, кон тоа оди работава. Пошо не е арна.
Јас на пример, имам почит кон неколку фанови на ManUre и нив никогаш нема да ги навредам. Меѓутоа, кога зборувам за мојот омразен тим, .... јеби га.
И после не си го сакал ManUre потајно...Па така, искажи се......а не се на кратко, па да тумачам јас....со осмолетка сум, не заебавај
Ме разоткри.....а толку долго и добро се криев, што дури се тргнав и од темата за ПЛ, да не ми се приметат симпатиите кон тој тим Пу, језк....ништо, мора нов акаунт да правамИ после не си го сакал ManUre потајно...
Ах тој трофеј лани што го освоивте во КК што ни направи.Не мислев на тоа да ми бидат омилен клуб после ЛФЦ...него по повод Хилсброу. Ривалство ќе си постои зошто ние сме најтрофејни а они се моментално само пред нас на табела