Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 март 2010
Мислења
15.284
Поени од реакции
26.164
Дискутабилно дали треба да стои или не, демек дали таква ситна навреда:icon_lol: може (до толку) да ја упропасти темата. :icon_lol:
Темава од старт е преседан и уништена. Нели теми се отвараа само за дерби натпревари? Како може натпревар на тим што се бори за опстанок со тим што се бори за титула да биде дерби? Ако мислел на историско дерби, требало да ја отвори во подфорум историја. :icon_lol:

Инаку, ќе киксне Јунајтед, секогаш ги потценува аутсајдерите. :D

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Јаки ми се јунациве ко Ivica^

Нит би отворил тема, ниту би имал мнение за истава, доколку ти не искажеше нешто такво претходно...
Ти се сони дали јас би имал или немал мнение за истава доколку Џену не дала замерка претходно?
Никоаш не сум отворил тема зашо не ме интересирало, нити пак би отворил некоаш.
Според досегашна практика, имало каков-таков респект бар у воведен пост, после нека пишел и цигани и глупости и глупости.
Отварале и претходни теми навивачи на Ливерпул ама олку бедна тема неам видено до сега овде.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ти се сони дали јас би имал или немал мнение за истава доколку Џену не дала замерка претходно?
Никоаш не сум отворил тема зашо не ме интересирало, нити пак би отворил некоаш.
Според досегашна практика, имало каков-таков респект бар у воведен пост, после нека пишел и цигани и глупости и глупости.
Отварале и претходни теми навивачи на Ливерпул ама олку бедна тема неам видено до сега овде.
Те прашувам: да не беше „циган“, ќе беше ОК темата?

S

Stivie G

Гостин
И не, не е до тоа што го нарекол Евра циган во воведниот пост, нека го иземе тоа, нека види други теми за дербиња како се отворени, не со 5 реченици само.
Жити се, на здрав мозок ретардиран ме правиш а? Земав отворив неколку теми за дерби натпреварите вклучувајки ја и последната тема за Реал-Барса каде само се напишани составите а ти тука ми викаш дека 5 реченици бил воведот. Кажи кој битен дел не е опфатен?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
И тоа што викаш,лузерпулци,навикнати са да губат,у навика им прејде:ROFLMAO:.
Колку си оригинален, алал нека ти е.
Не може, туку сигурно е дискутабилно. Евра е нигер, не е циган. Циганите не се толку црни. Циган може да биде Нани, Евра никако.
Според однесување и карактер Евра не е циган, циганчиште е!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Те прашувам: да не беше „циган“, ќе беше ОК темата?
Teрминот "циган" е само незабележителен дел од останатиот дел кој нели треба да биде само вовед за нели најдербито у Англија.
Али и ја не знам шо уопште се мешам, терајте. Фина тема, ќе изобилува со конструктивни постови и коментари.
Извинете.

S

Stivie G

Гостин
Teрминот "циган" е само незабележителен дел од останатиот дел кој нели треба да биде само вовед за нели најдербито у Англија.
Али и ја не знам шо уопште се мешам, терајте. Фина тема, ќе изобилува со конструктивни постови и коментари.
Извинете.
И кој дел од воведот не е добар а?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Извинете.

Ко твојот. Ако сакаш, се нафаќам да ти најдам 10 теми за дерби дуели кои се лошо отворени. За кои, оваа, е прекрасно осмислена и изготвена тема.

Меѓутоа, друг е проблемот.

Терај.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
И јас будала што воопшто отварам да читам....:facepalm: ПЛ во мало, очигледно....гледам у челзијашов е тука, дај уште топџија некој....па да решам ни дерби теми да не отварам...!!

И да, ЛФЦ се ужасни, ама напалени максимално кога играат против Утд и само поради тоа очекувам победа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom