- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Шааааала беше брааааааааааат затоа има и таков емотикон на крај.Ах тој трофеј лани што го освоивте во КК што ни направи.
Не симна од тронот
Шааааала беше брааааааааааат затоа има и таков емотикон на крај.Ах тој трофеј лани што го освоивте во КК што ни направи.
Не симна од тронот
Да деШааааала беше брааааааааааат затоа има и таков емотикон на крај.
Хех... евентуална победа на ManUre би ти била нешто како сатисфакција?!Најдобриот напад во премиер лигата, против најголемите живи лузери на планетава.
Јунајтед гази.
Можно е во недела да добиеш многу нотификацииНајдобриот напад во премиер лигата, против најголемите живи лузери на планетава.
Јунајтед гази.
И не, не е до тоа што го нарекол Евра циган во воведниот пост, нека го иземе тоа, нека види други теми за дербиња како се отворени, не со 5 реченици само.
Ќе може да добијам одговор ?Жити се, на здрав мозок ретардиран ме правиш а? Земав отворив неколку теми за дерби натпреварите вклучувајки ја и последната тема за Реал-Барса каде само се напишани составите а ти тука ми викаш дека 5 реченици бил воведот. Кажи кој битен дел не е опфатен?
Абе ти не се откажа од форумот пред една недела ?Хех... евентуална победа на ManUre би ти била нешто како сатисфакција?!
И плус... како ManUre може да „гази“ против толку големи лузери?
Да, а моите коментари ги читаш само ти. This is just a dream, and you are just an imagination of your self.Абе ти не се откажа од форумот пред една недела ?
Инаку очекувам тежок натпревар и нерешено.
Не читам и пишувам многу на форумов но за некоја среќа (или несреќа) сум ги погодил баш твоите коментари ( глупи во секој случај). И уште нешто, уште многу време ке поминеш надевајки се дека ураган ке го уништи Манчестер. ПоздравДа, а моите коментари ги читаш само ти. This is just a dream, and you are just an imagination of your self.
Јас очекувам тежок натпревар на ЕНфилд, а во меѓувреме ураган да го демолира градот Манчестер.
Причините се очигледни.Не читам и пишувам многу на форумов
Да видам да не верувам убаво кажав прееска Шкртел ќе си даде автогол.Не губи Ливерпул дома,Мануре ќе го лапнат на велико во недела
Очигледно е дека неможам да трпам личности кои дефинитивно ни самите не веруваат во тоа што го пишуваат.Причините се очигледни.
Aко не тепа Ливерпул хауз че биде Енфилд че го палат со бензинДа видам да не верувам убаво кажав прееска Шкртел ќе си даде автогол.