Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 10.495
- Поени од реакции
- 26.057
ПА добро де, тоа се вкусови.Dzontra volta, belimbegovskiot šmeker na vakvi ne im prostuva
Човекот може си сака мрсничко.
ПА добро де, тоа се вкусови.Dzontra volta, belimbegovskiot šmeker na vakvi ne im prostuva
...Vog, pа ти си слушнал за Индиецот Рамаџит Рагхав и за Тиан од Кина?Bijio!
Si slushnala za Richard Gere?
2020 go sklepa vtoroto dete so segashnata zhena i toa na 69 godini i za toa ne mu bea potrebni lekari.
A za vas zhenive se znae 40 i astalavista baby!
DA IMA i postari od 40 godini shto rajgaat deca i toa po priroden pat. AMA rizikot za Trisomie 21 e so sekoj dem se pogolem!
A i menopauzata vi chuka na vrata.
Da imam slushnato ama zboruvame za globala a ne za poedinci. I dokazhano e deka mazhite mozhat i posle 80( Ako dozhiveat tolku iako im stani )bda pravat deca....Vog, pа ти си слушнал за Индиецот Рамаџит Рагхав и за Тиан од Кина?
https://pedijatar.mk/vo-67-godina-rodila-so-tsarski-rez-i-tvrdi-deka-e-najstara-majka-vo-svetot-koja-prirodno-zabremenila/
... и немој да ја заборавиш андропаузата, таа не чука на врата, преку ноќ се појавува!
Kaj tebe taa metoda funkcionira ?Башка шо за да ти роди на 80 некоја треба ќесето да ти е бааги троа полно и рачињата да не ти лепат туку да ти лизгаат, да даваш и даваш да се заборавиш,до душе и за на 40 да ти роди важи истото, нема ништо џабе денес.
Принц на бел коњ во никој случај не доаѓа, освен во приказните, а и таму им доаѓа само на млади принцези, а не стари не мажени бабетини.Фала Богу шо постои менопауза зш сега и принц на бел коњ да ми дојде лично не би му раѓала дете, ама сте смешни мажите можеле и на 80 и на 90 деца да прават, може ама ретардирани и дефектни да, читајте малце бе луѓе, квалитет на сперма на 20 годишњак и на 40 не е иста, ама ни најмалку.
Башка шо за да ти роди на 80 некоја треба ќесето да ти е бааги троа полно и рачињата да не ти лепат туку да ти лизгаат, да даваш и даваш да се заборавиш,до душе и за на 40 да ти роди важи истото, нема ништо џабе денес.
Не, ама ја сум исклучок од правилото, кај 90% е така, мене куќа некој да ми препише сега, па не би му родила, тие што не гледале деца, не знаат како е и колку е тешка и захтевна таа работа.Kaj tebe taa metoda funkcionira ?
И на младиве моми само коњи им доаѓале така чув.Принц на бел коњ во никој случај не доаѓа, освен во приказните, а и таму им доаѓа само на млади принцези, а не стари не мажени бабетини.
Не се сеќавам на терминот, побарај womеn hit the wall ќе најдеш слична и интересна содржинаМислам дека имаше и медицински термин наречен стара родилка. 35 беше???
Види во основа тоа е така но има едно големо НО, сексуалното здравје на мажот зависи само од него, ако е здрав, физички активен може да прави и на 80 а доколку е запуштен и на 30 ќе излегуваат дефективни, додека сексуалното и репродуктивно здравје на жената НЕ зависи од неа туку од нејзините годиниама сте смешни мажите можеле и на 80 и на 90 деца да прават, може ама ретардирани и дефектни да, читајте малце бе луѓе, квалитет на сперма на 20 годишњак и на 40 не е иста, ама ни најмалку
За вториот дел не си во право, најди си на гугле па читни си. Дефектни деца се раѓаат при стар татко, колку постар поголеми шанси за дефекти.Не се сеќавам на терминот, побарај womеn hit the wall ќе најдеш слична и интересна содржина
Автоматски споено мислење:
Види во основа тоа е така но има едно големо НО, сексуалното здравје на мажот зависи само од него, ако е здрав, физички активен може да прави и на 80 а доколку е запуштен и на 30 ќе излегуваат дефективни, додека сексуалното и репродуктивно здравје на жената НЕ зависи од неа туку од нејзините години
Како некоја сурогат мајка се понашаш цело време.Не, ама ја сум исклучок од правилото, кај 90% е така, мене куќа некој да ми препише сега, па не би му родила, тие што не гледале деца, не знаат како е и колку е тешка и захтевна таа работа.
Tочно, но како што кажав во рацете на мажот е дали ќе го смени тоа или не со корегирање на навиките итн додека жената колку и здраво да живее има многу помал простор за маневрирање на времето кое е ограничено до 35-40 и работи против неаЗа вториот дел не си во право, најди си на гугле па читни си. Дефектни деца се раѓаат при стар татко, колку постар поголеми шанси за дефекти.
Абе чоече ако некоја сака да ти роди,ќе ти роди, жените денес не раѓаат зш ги мрзи да работат, ги мрзи едноставно, мрзливи се, а не ради икс причини, а мажот стар има стара сперма па колку год јадел здраво и имал здрави навики, а жените после менопауза 45+ не можат да родат, има исклучоци но потешко зачнуваат.Tочно, но како што кажав во рацете на мажот е дали ќе го смени тоа или не со корегирање на навиките итн додека жената колку и здраво да живее има многу помал простор за маневрирање на времето кое е ограничено до 35-40 и работи против неа
Каква е таа стара сперма?Абе чоече ако некоја сака да ти роди,ќе ти роди, жените денес не раѓаат зш ги мрзи да работат, ги мрзи едноставно, мрзливи се, а не ради икс причини, а мажот стар има стара сперма па колку год јадел здраво и имал здрави навики, а жените после менопауза 45+ не можат да родат, има исклучоци но потешко зачнуваат.