- Член од
- 21 јули 2017
- Мислења
- 289
- Поени од реакции
- 234
Јас имам комшика, цел живот си е кучкарка, сите џукели што изминиаа животов во дворот на зградава, сите ги пазеше и негуваше. Како да и се деца. А вака за да ти биде девојка као доминантна изиграва, као 21 век било сме напреднале, не и требало маж или да раѓа деца. Оно ене се омажи ама пак со мажот гледаат куче, а не дете. Чиниш, мисли дека кучето и е дете xD
Сум сретнал доста девојки вака, поврзаност со помислата за 21 век, нели некаков замислен напредок и чување куче.
Имам чуство ова е некаква поврзаност на современиот живот, брзање, компјутери, технологија, живот во град на мал збиен простор, и бегање од стрес и обврски какви што би биле децата.
И тоа стои, ќе седнам до позрела дама со куче во парк, кучето тамо вамо, му збори како да разбира. Накај мене женскава не се ни врти. Као кучето да и е во видик и друго ништо...
Да речам, оваа појава содржи и доза на себичност...
Па нели и со коњи исто има, се дупат, коњски кур xD
Сум сретнал доста девојки вака, поврзаност со помислата за 21 век, нели некаков замислен напредок и чување куче.
Имам чуство ова е некаква поврзаност на современиот живот, брзање, компјутери, технологија, живот во град на мал збиен простор, и бегање од стрес и обврски какви што би биле децата.
И тоа стои, ќе седнам до позрела дама со куче во парк, кучето тамо вамо, му збори како да разбира. Накај мене женскава не се ни врти. Као кучето да и е во видик и друго ништо...
Да речам, оваа појава содржи и доза на себичност...
Автоматски споено мислење:
Кур си е кур, дали на човек или на куче, вистински кур нема замена xDПа не знам баш.
Па нели и со коњи исто има, се дупат, коњски кур xD
Последно уредено: