Ливадарки

Член од
4 август 2018
Мислења
1.549
Поени од реакции
3.332
Od kaj da znam, valjda instiktivno, iako muabetot vrska nema ni so pederi, lezbejki i nisto slicno na niv. Stanuva zbor najnormalni zeni so najnormalna seksualna orientacija. Nikade niti aludirav deka pravat nesto so milenikot osven sto si go cuvaat, setaat i itn itn itn.
Околу темата...Све е тоа политика Владе,агенда која за жал е во завршна фаза...премногу жени се фатија на јадицата/мамецот кој им беше понуден во вид на социјални мрежи,колумни,текстови,триста чуда и све онаа на кое им "се топеше" срцето им беше доставено при рака и тие изабраа...изборот го гледаме секојдневно...:coffee:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.149
Поени од реакции
16.086
Една комшика не менува баш, но менува ако еве гледаме дека станува тренд кај се повеќе "комшивки" ... ние мажите ја гледаме големата слика тука , прокреација и опстанок на човештвото, како тргнало белата раса се истиснува се повеќе и повеќе од жолтата и црната раса ... значи да , менува .
Ne golemata slika, po pisanoto vie ne gledate poveke od dvorot na komsiite.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.201
Поени од реакции
23.736
А оние што се над 30 години, а не чуваат ни куче, ни маче...?:unsure: Ваљда се намќорки, ни на живо се смеат, ни на мртво плачат.
Tie uste se borat, uste se nemaat predadeno. Uste ne spagjaat vo kategorijata pisi propalo ;) .

Каква тема еј:pos:, ама ме остави во размислување, познавам 2 особи што се над 30 и чуваат кучиња, да не ја читнев темава немаше воопшто да размислувам за нив на ваков начин... Ми ја расипавте неделата :LOL:
To e, jbg :toe:
Цела година те читам, сега дознавам дека си женско :facepalm:
Jas pak deka cuva kuce :sneaky:.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.680
Поени од реакции
35.369
Да ти е мерак да имаш вакви грижливи и душебрижни комшии. Оние што не си берат гајле за својот двор, туку ги интересира туѓиот, па така наместо да си се грижиш самата за себе, тие ти го берат гајлето.
Кој како шетал? Кој со кого шетал? Кој зошто шетал? Што им се вртело во главата?

Молам да се отвори посебна тема за тие што се 30+, а немаат ни куче, ни маче, ни риба, ни папагал.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.201
Поени од реакции
23.736
Ne golemata slika, po pisanoto vie ne gledate poveke od dvorot na komsiite.
Malo ni e seloto, site si se znaeme. Ne e ova golemiot grad pa site stranci i otugjeni ;) .
Tuku nejse jas ne rekov deka sum vo pravo ili deka e toa taka tuku ete prosta opservacija na nekolku sto gi znam i mi padnale vo oci od koi ednata slucajno mi e komsivka, drugite i ne bas, ali bukvalno istiot patern na odnesuvanje.
Ete mozi ti ke ne prosvetlis i ke frlis drugo svetlo na muabetot, mozi sme greska, mozi pogresni zaklucoci vlecime itn itn.
Si pravime muabet de, ne deka ke zemime kucinjata ke im gi zemime.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.201
Поени од реакции
23.736
Да ти е мерак да имаш вакви грижливи и душебрижни комшии. Оние што не си берат гајле за својот двор, туку ги интересира туѓиот, па така наместо да си се грижиш самата за себе, тие ти го берат гајлето.
Кој како шетал? Кој со кого шетал? Кој зошто шетал? Што им се вртело во главата?

Молам да се отвори посебна тема за тие што се 30+, а немаат ни куче, ни маче, ни риба, ни папагал.
Nikoj Darklady ne im se mesa vo privatniot zivot, nivna rabota. Onaka si pravime muabet zosto e toa taka, a ne da im gi resavame problemite.
Da umrev vcera nemase da znam deka toa da ti bilo taby tema.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.680
Поени од реакции
35.369
Nikoj Darklady ne im se mesa vo privatniot zivot, nivna rabota. Onaka si pravime muabet zosto e toa taka, a ne da im gi resavame problemite.
Da umrev vcera nemase da znam deka toa da ti bilo taby tema.
Ич не е табу тема, баш напротив.
И секако правиме муабет, само што јас не сфатив што конкретно те буни? Зошто јебозовната и не грда комшивка не те шета тебе, туку кучето? Е па земи прошетај ја бе Владе. Ете имате ливади, потоци, реки, природа, чист воздух и.т.н.
Не туку врти тука ко киша око Крагујевца, демек ептен се загрижи со жените на 30+ шетале кучиња.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.201
Поени од реакции
23.736
Владе, од 1 до 10, колку сакаш да ѝ се качиш на комшиката и колку си љубоморен на проклетото куче? Гарант е некоја чивава со розеви панделки.
Ete sega muabeti , ali vo moja odbrana ke recam toj sto nejki da i se kaci da umri ;) .
Mada ne e muabetot za komsivkata, valjda dosega sfati. Vprocem mojata komsivka valjda ne mu e komsivka na site od forumot, a bezmalku site istoto go zabelezuvaat.
P.s ne ne e civava so rozevi pandelki, troduplo pogolemo od moeto e :toe:.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.149
Поени од реакции
16.086
Malo ni e seloto, site si se znaeme. Ne e ova golemiot grad pa site stranci i otugjeni ;) .
Tuku nejse jas ne rekov deka sum vo pravo ili deka e toa taka tuku ete prosta opservacija na nekolku sto gi znam i mi padnale vo oci od koi ednata slucajno mi e komsivka, drugite i ne bas, ali bukvalno istiot patern na odnesuvanje.
Ete mozi ti ke ne prosvetlis i ke frlis drugo svetlo na muabetot, mozi sme greska, mozi pogresni zaklucoci vlecime itn itn.
Si pravime muabet de, ne deka ke zemime kucinjata ke im gi zemime.
Onie so gi znam jas so cuvaat milenici, obicno go pravat toa zaso sakaat milenici. I pred temava, muabetov de, nemav napraveno korelacija megu zeni nad 30 bez maz I deca, so cuvanje kuce.
Ete ti si nasol mozebi nekakov nzs, no mozno e da e samo slucajnost.
Vo sekoj slucaj, bar resile da se grizat za drugo zivo stvorenie, so jas sekogas go postuvam toa.
Pomizerni se sigurno onie so kenkaat deka zenite niv ne gi zabelezuvale, radi kucinjata. Sega I kucinjata ke im bidat krivi so ne moze do zensko da se dojde, t.e se im e krivo osven tie samite.

Kajgana Shop

На врв Bottom