И мајка ми ме вика сине, мислиш не знае оти не сум син?
Знае, а сигурно знае дека си и лицемер - што се покажа само по себе.
Неа и пречело тоа што некој таму на форум не прави разлика меѓу животно и човек, а не и пречи што самата дома на мачорот
мамичка му вика.
Оди легни си брате, најсериозно.
Според болдовите:
- за нешто да не сакам, треба прво да знам што е тоа.
- ти верувам дека тебе така ти изгледам, не ни очекувам повеќе од некој што приметно блуе шовинизам
Ќе те цитирам уште на овие 2 пошто во право си време трошење и внимание на тебе не треба многу.
1. Кога одиш во Веро му запнуваш на тој на каса да ти кажи од што точно состав е лижалчето пошто не пиши доволно читко на обвивката?
Ти ако сама не знаеш што е добар човек (што сакаш) никогаш нема ни да го најдиш и запознаеш, очигледно не си раскрстила првенствено со себе па потоа да почниш да раскрстуваш со другите.
Така да, бадијала тоа цитатот на профил што ти стои. Не ти важи, али убаво е да го примениш.
2. Точно тоа. Дојде на форум и ова е веќе 2-3 тема (пошто не сум те прател на друго место и не си нешто вау за да знам каде сè имаш какано) која ја усеруваш со буквално истите муабети.
Негативизам ширење.
Лицемерие пар екселанс.
На крај, после толку истрошено време тука (
за кое 5 пати даде објаснување дека таков ти е периодот инаку ќе се исклучиш коа ќе имаш што попаметно да правиш) им ја ставаш истата глупава замерка на другите членови како тоа „многу“ време трошеле со тебе по темите и биле нереализирани заради истото.
Не бери гајле,
НЕ го трошат своето време ради тебе, не си давај толку на значење - тоа што те цитираат можеби те сожалуваат или си играат курот (едноставно).
Да ти повторам,
ти прва замеша нереализираност финансиска , како и семејна за луѓе на оваа тема, а тие беа на форумот пред Вашето Височество да се врати со фанфари и ќе бидат откако пак „ќе си заминеш“ и се надевам ќе се очистиш од негативната енергија (за твое арно).
Во меѓувреме, пред тоа и после тоа млатат пари кои ти со очи не ги гледаш во пола година, а тие ги печалат во месец дена.
Од каде знам дека не може да печалиш повеќе од нив?
Пошто човек што е реализиран финансиски и приватно не ги напаѓа другите на таа тема и не кажува како „само овде на форум“ (
или било каде воопшто) не чинеле луѓето инаку таа е во контакт
со толку многу прекрасни мажи приватно, со толку мн прекрасни и
успешни жени приватно, самата била
реализирана и дрн дрн дрн...
ма немој да ме јебеш бре вмозак муабети.
Дефинитивно имаш многу ставки според кои треба да се преиспиташ како личност за да влезиш во
било каква здрава врска.
Доколку не го направиш тоа, ќе си најдиш за твоето лонче - капаче и ќе си терате „идеално“ додека не дојдеш тука следен пат со овој ник или со следен (или било како) повторно да проговориме за шовинистите и идеалните „мамички“ со мачори дома.
Во меѓувреме трај си.
Со лесно.