- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.892
- Поени од реакции
- 25.212
@Ska ManiacЌе биде ако се најдеме, ако не се најдеме - и тоа е за луѓе
Ако имате нешто вака да понудите, може
Прегледај го приврзокот 433846
@Ska ManiacЌе биде ако се најдеме, ако не се најдеме - и тоа е за луѓе
Bilo kako biloПа нормално.
Требаше да имаш земено во обзир дека на овој форум членовите од женски пол и род не се мнозинството зумерки па да ја прескочат темава, туку се средногодишни дадички - миленијалки кои што поради немањето брак или сериозна врска со денови и недели седат на темава и носат правдини.
Тие што се имаат сериозни врски и брак нема што да бараат на темава.
Така што сите настани си имаат логичен тек.
Koj toa tie se druzat megjusebno ?Нели е Владе логично, ова не го зборам за себе, затоа што не одам по ливади и немам куче моментално, а и вистина е дека сум релативно асоцијална - ама тие кои ти ги опишуваш, тие се дружат меѓусебно.
Sto so niv, treba samo zeni da pisuvaat ili strogo samo livadarki posto ete si se razbiraat pomegju sebe . Sto ti e poentata?А што е со мажите кои пишуваат на темава? Какви епитети имате за нив, или они да се живи и здрави златните тие
Маќе Со него можеме како мачки очи да си извадиме само
Mnogo mislih treba da proverish... plus minatiot mesec merkur mu beshe reteograden a od vcera venera mu vleze u treta kukja.... ne se zaebavaj ova ne se propushta...Мислам дека би биле лош пар со Ингвар, а и како што знам човекот не е ни сингл. Немој вакви намештаљки
Jas imam eden macor da ti ponudam... te cekam..Ќе биде ако се најдеме, ако не се најдеме - и тоа е за луѓе
Не бе.Леле уште ти ни фалеше сега драг колега форумџија и еве сега може да почнеме крокодилски солзи да рониме затоа што според тебе и темава и мажите на форумов ние немаме сериозни врски и бракови и сме пропалитетот во општеството. Стварно болеше овој виртуелен шамар.
А што е со мажите кои пишуваат на темава? Какви епитети имате за нив, или они да се живи и здрави златните тие
A so ocekuvase Ti, deka 24/7 na mobilen sedat i ckrapat gluposti ili gi setat rtkite po obliznite livadi i parkcinja ?@мкд владе ливадарките меѓу себе се дружат
Значи тоа ја побива твојата теза дека им фали социјализацијаIzgleda se smirija strastite, tivko e na nozot
A so ocekuvase Ti, deka 24/7 na mobilen sedat i ckrapat gluposti ili gi setat rtkite po obliznite livadi i parkcinja ?
Им фали социјализација со луѓе,особено со мажи. Не со истомисленички каде што си праат сркл џрк у оговарање бивши.Значи тоа ја побива твојата теза дека им фали социјализација
Како знаеш за што зборуваат? Секако не си поканет во затворениот круг на ливадаркиИм фали социјализација со луѓе,особено со мажи. Не со истомисленички каде што си праат сркл џрк у оговарање бивши.
Вау !Како знаеш за што зборуваат? Секако не си поканет во затворениот круг на ливадарки
Па нема логика. Нели се дружат сами меѓу себе и не се дружат со мажи? Тогаш како знаеш што зборуваат меѓу себе?Вау !
Ме нападна лично и докажа некаква непостоечка теорија.
А кај пишав дека знам што зборат ?Па нема логика. Нели се дружат сами меѓу себе и не се дружат со мажи? Тогаш како знаеш што зборуваат меѓу себе?
Pumo se nadevam, ama iskreno se nadevam deka si licna oti bistra sekako ne siЗначи тоа ја побива твојата теза дека им фали социјализација
А кај пишав дека знам што зборат ?
Ја пишав дека им фали социјализација со спротивниот пол што не им е во роднинска врска , и секако да не е службена комуникација.
Баш тоа го кажа.Им фали социјализација со луѓе,особено со мажи. Не со истомисленички каде што си праат сркл џрк у оговарање бивши.