Ливадарки

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.849
Поени од реакции
23.203
Па нормално.
Требаше да имаш земено во обзир дека на овој форум членовите од женски пол и род не се мнозинството зумерки па да ја прескочат темава, туку се средногодишни дадички - миленијалки кои што поради немањето брак или сериозна врска со денови и недели седат на темава и носат правдини.
Тие што се имаат сериозни врски и брак нема што да бараат на темава.
Така што сите настани си имаат логичен тек.
Bilo kako bilo
Автоматски споено мислење:

Нели е Владе логично, ова не го зборам за себе, затоа што не одам по ливади и немам куче моментално, а и вистина е дека сум релативно асоцијална - ама тие кои ти ги опишуваш, тие се дружат меѓусебно.
Koj toa tie se druzat megjusebno ?
Автоматски споено мислење:

А што е со мажите кои пишуваат на темава? Какви епитети имате за нив, или они да се живи и здрави златните тие :oops:
Sto so niv, treba samo zeni da pisuvaat ili strogo samo livadarki posto ete si se razbiraat pomegju sebe . Sto ti e poentata?

Последно уредено:
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
Член од
17 септември 2022
Мислења
1.037
Поени од реакции
2.468
Мислам дека би биле лош пар со Ингвар, а и како што знам човекот не е ни сингл. Немој вакви намештаљки :D
Mnogo mislih treba da proverish... plus minatiot mesec merkur mu beshe reteograden a od vcera venera mu vleze u treta kukja.... ne se zaebavaj ova ne se propushta...

sem ako @Ingvar stvarno si nashol zencka?

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.431
Поени од реакции
4.171

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.493
Поени од реакции
26.052
Леле уште ти ни фалеше сега драг колега форумџија и еве сега може да почнеме крокодилски солзи да рониме затоа што според тебе и темава и мажите на форумов ние немаме сериозни врски и бракови и сме пропалитетот во општеството. Стварно болеше овој виртуелен шамар. :unsure:

А што е со мажите кои пишуваат на темава? Какви епитети имате за нив, или они да се живи и здрави златните тие :oops:
Не бе.
Едноставно си се восхитувам на самиот себеси како со една сликичка со приказна на неа што објавив во темава, некои се пронајдоа дирекно повредени, а некои суптилно почнаа да се правдат и да шират правдини. :icon_mrgr:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.493
Поени од реакции
26.052
Значи тоа ја побива твојата теза дека им фали социјализација :D
Им фали социјализација со луѓе,особено со мажи. Не со истомисленички каде што си праат сркл џрк у оговарање бивши.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
Им фали социјализација со луѓе,особено со мажи. Не со истомисленички каде што си праат сркл џрк у оговарање бивши.
Како знаеш за што зборуваат? Секако не си поканет во затворениот круг на ливадарки ;)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
Вау !
Ме нападна лично и докажа некаква непостоечка теорија.
Па нема логика. Нели се дружат сами меѓу себе и не се дружат со мажи? Тогаш како знаеш што зборуваат меѓу себе?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.493
Поени од реакции
26.052
Па нема логика. Нели се дружат сами меѓу себе и не се дружат со мажи? Тогаш како знаеш што зборуваат меѓу себе?
А кај пишав дека знам што зборат ?
Ја пишав дека им фали социјализација со спротивниот пол што не им е во роднинска врска , и секако да не е службена комуникација.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
А кај пишав дека знам што зборат ?

Ја пишав дека им фали социјализација со спротивниот пол што не им е во роднинска врска , и секако да не е службена комуникација.
Баш тоа го кажа.

@мкд владе бистра или матна, грда или убава, за мене нема зима, со тебе и ѕиркањето комшики што ќе правиме не знам.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom