Легендарниот рокер Били Ајдол доаѓа во Македонија, Метрополис арена - 20.06.2010

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.491

Со колку стил е само правена песнава,страшно нешто! браво!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Малку каснам.... кај се продаваат карти?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Ko ќе остарат, онемоќат и избледат почнуват со свирки и тезги по Македонија.
Били беше хит во 80 десетите. Пред 20 години. Сга идат на стари години место виски пијат негазирани минерални води и овошни сокови, место бифтеци и помфри јадат брокули и барен спанаќ а во автобусот место девојки со нив патуваат кардилози и интернисти

Член од
16 мај 2010
Мислења
115
Поени од реакции
6
Да прашам...Вчера Денис рече дека е можно концертот да се премести во Метрополис арена заради временските непогоди, исто рече дека денес ќе соопштат ако дојде до промени....
Знае ли некој нешто за ова?:))

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Почитувани,

Сакаме да ве информираме дека концертот на Billy Idol, кој што треба да се случи утре 20ти јуни, поради најавата за многу лошо време, дефинитивно од Скопско Кале се префрла во МЕТРОПОЛИС АРЕНА!!!

Освен локацијата сите други детали остануваат исти, важат истите влезници (партер/фан пит), вратите се отвараат во 19:30ч.

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Од кога се Психомодо Поп?

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.096
Поени од реакции
25.368
Клише фраза што би ја рекле повеќето во оваа ситуација

Картата е купена се гледаме таму. Најверојатно нема да се видиме ама битно е да се каже де.

BloodyTampon

Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Само што се вратив дома. Каква харизма има човеков...неверојатно. 54 години, изгледа како да има 30 и неколку.
Беспрекорно, и Психомодо Поп како предгрупа беа неверојатни. Ако имам некоја асална слика или клип ќе ги ставам утре.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.487
Поени од реакции
7.978
Клише фраза што би ја рекле повеќето во оваа ситуација

Картата е купена се гледаме таму. Најверојатно нема да се видиме ама битно е да се каже де.
Јас нема да пишам клише реченица :)
Акредитацијата е набавена, со никого не се видив таму :pos:

Стигнав таман пред да почне Били и при тоа движење низ рајата за да ми покажат другарите кај стојат, јас си го изгубив капачето од објективот. А појдов затоа што пресметав дека пиење плус такси ми е поефтино од карта, ама сеа со купување ново капаче за објектив, поскапо ќе ми се фати. Како и да е...

Прво Авалон што не набија у 2 квадрати место 10 фото-репортери, мошне педерски од нивна страна, ал јбг. После втората песна се качив во галеријата, од каде што да не ми биде досадно снимав со мобилен :))) Сепак на Rebel Yell и јас се наежив и вриштев :)
Ме воодушеви тоа што цела Метрополис арена беше полна, и сите, буквално и оние што чекаа на ред за пиво во срцепарателните моменти креваа раце. Нешто што ретко се гледа на концерт, цела сала да реагира така.
Били и бендот, ѕверови :) Посебно кога ја соблече мајцата, си викам, бреее... овој има тело ремек дело :) Додуша така и ќе може да рока по светот концерти и да прави вистинско шоу.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.096
Поени од реакции
25.368
Јас нема да пишам клише реченица :)
Акредитацијата е набавена, со никого не се видив таму :pos:

Стигнав таман пред да почне Били и при тоа движење низ рајата за да ми покажат другарите кај стојат, јас си го изгубив капачето од објективот. А појдов затоа што пресметав дека пиење плус такси ми е поефтино од карта, ама сеа со купување ново капаче за објектив, поскапо ќе ми се фати. Како и да е...

Прво Авалон што не набија у 2 квадрати место 10 фото-репортери, мошне педерски од нивна страна, ал јбг. После втората песна се качив во галеријата, од каде што да не ми биде досадно снимав со мобилен :))) Сепак на Rebel Yell и јас се наежив и вриштев :)
Ме воодушеви тоа што цела Метрополис арена беше полна, и сите, буквално и оние што чекаа на ред за пиво во срцепарателните моменти креваа раце. Нешто што ретко се гледа на концерт, цела сала да реагира така.
Били и бендот, ѕверови :) Посебно кога ја соблече мајцата, си викам, бреее... овој има тело ремек дело :) Додуша така и ќе може да рока по светот концерти и да прави вистинско шоу.
Одлично го тоа срочивте колега. Страшно добра атмосфера и енергија. Криво ми е Speed што не им беше во репертоарот и релативно кратко траеше или пак јас сум навикнат концерт да трае под дифолт 2 саати.

Сега се гледаме на Масив Атак. Картата не е купена.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Одлично го тоа срочивте колега. Страшно добра атмосфера и енергија. Криво ми е Speed што не им беше во репертоарот и релативно кратко траеше или пак јас сум навикнат концерт да трае под дифолт 2 саати.

Сега се гледаме на Масив Атак. Картата не е купена.
Како бе speed? Што е со don't need a gun (мојата омилена) и Rat Race?

Како и да е, прекрасно беше!

BloodyTampon

Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Еве нешто што снимав, но не е баш добар квалитетот.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Те видовме Давор и јас ама на крај....Иначе за концертот без зборови освен тоа што траеше многу малку другото беше одлично...Се на се прекрасен помин...

Kajgana Shop

На врв Bottom