?
..........
Гостин
Мај поинт из, како може мафијаши да продфават нешто што е легално и може да го купиш на секој ќош?ватс јор поинт ?
--- надополнето: 1 март 2012 во 23:47 ---
please answer me?
Мај поинт из, како може мафијаши да продфават нешто што е легално и може да го купиш на секој ќош?ватс јор поинт ?
Крш е напраенватс јор поинт ?
Други продаваат, мафијашите увезуваатМај поинт из, како може мафијаши да продфават нешто што е легално и може да го купиш на секој ќош?
please answer me?
Што е легално бе брат се изгуби малце иди пуши пред станица да видиме дали ќе биде легално -.-Мај поинт из, како може мафијаши да продфават нешто што е легално и може да го купиш на секој ќош?
please answer me?
Maлку оф топик, како се издал фраеров
Дилер од Добрејци ги пријавил соседите дека му крадат марихуана од дворот
При извршен претрес во домот на 54. годишниот М.Б. од село Добрејци, струмичко, пронајдени се една вреќа од брашно полна со растителна материја – канабис сатива со вкупна тежина од околу три килограми.
Пронајдени се и амбалажа од тутун, наполнета со марихуана, остатоци од ова растение во дворот, во фиока од домот, како и три засадени корени во саксија од истото растение.
М.Б. претходно во СВР Струмица пријавил дека имал физичка пресметка со 26. годишниот А.С. и 22. годишниот М.С. од Добрејци кои ги нападнал со секира под обвинение дека му краделе од марихуаната која била засадена во неговиот двор.
Против М.Б. ќе биде поднесена кривична пријава за „неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори“.
Ти во ред си?Што е легално бе брат се изгуби малце иди пуши пред станица да видиме дали ќе биде легално -.-
Мн помалце брат нез не си глеал некој филм за Прохибицијата у САД ? алкохолот беше нелегален само заради тоа што така мафијата би профитирала а тогаш мафијата жарела и палела по САД тоа ми беше поентата кога нештото е нелегално автоматски е поскапо и поголем ќар имаш од него кога е легално е друга приказнаТи во ред си?
Значи зборам за тоа доколку е легална марихуаната како што се легални ѓевреците и лебот, дали џ мафијаши може да профитират во таков случај, како што сега кога е нелегална добиваат профит од 2000мкд за една папка?
ај провери се кој е изгубен?
Па може да се отвори една јавна кука.. Тоа е нормално за секоја метропола, па зошто и во скопјево да го немаме.. Секој со своите потреби !Јас сум и проституцијата да се легализира, не само марихуаната
Е сега да не мешаме, ако знаеш правилно да ги конзумираш стоките за уживање, нема да ги зспоредуваме едни со други. Можеби немаше да ти се контрам, но се враќам од роденден и сум под доза на алкохол и со запалено цигареПодобро Надувани одколку пијани !
--- надополнето: 1 март 2012 во 22:25 ---
Подобро Марихуана одколку Цигари !
Па ок е.. и јас пушам и пијам алкохол.. но за мене е од сите тие пороци најдобра ми е тревата.. Зарем ти не мислиш дека тревата е подобра и од алкохолот и од цигарите ?Е сега да не мешаме, ако знаеш правилно да ги конзумираш стоките за уживање, нема да ги зспоредуваме едни со други. Можеби немаше да ти се контрам, но се враќам од роденден и сум под доза на алкохол и со запалено цигаре
Брее телепатија во ист момент се цитираме Горе го дадов компетентниот одговорПа може да се отвори една јавна кука.. Тоа е нормално за секоја метропола, па зошто и во скопјево да го немаме.. Секој со своите потреби !
Црвеното е пожолто и од зеленото...Јас сум цела дрога да се легализира, затоа што нема разлика помеѓу милка чоколада и доза хероин. Да милката е зависна, малку е потешко да се поверува ама тоа е, а исто и гледањето на телевизија е завист.
Да не се отвораме на форумов има шпиуни еве доказ http://forum.kajgana.com/threads/Полицијата-ги-следи-Фејсбук-националистите.58091/page-5#post-4748834Па ок е.. и јас пушам и пијам алкохол.. но за мене е од сите тие пороци најдобра ми е тревата.. Зарем ти не мислиш дека тревата е подобра и од алкохолот и од цигарите ?
Вакви copy-paste постови од анонимни и нецитирани извори кажуваат дека апсолутно абер немаш за лековитоста и функционалноста на Канабисот. Најдобро би било темава од сега па натаму да ја користиш како read-only...Луѓето кои пушат марихуана се со поголем ризик од развој на психотична болест како шизофренија - многу порано од отколку оние кои не пушат.
Оние кои користеле марихуана ја развиле болеста три години порано за разлика од оние кои не користеле психоактивни супстанци.
Алкохолот немал никаква улога во развојот на овие болести.
Несомнено е јасно дека марихуаната е една од главните причини за развој на шизофренијата, а воедно и таа е одговорна за раниот почеток на болеста. Колку е помлада личноста што пуши марихуана, толку поголем е ризикот од предвремен развој на шизофренијата.
Па сега размислете.