Полицијата ги следи Фејсбук националистите

Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219
Вахабити се шетаат низ Македонијава ,тие ќе следеле националисти на Фејсбук.:facepalm:
Добар пост..тие фанатиците намерно некој ги сели у државава,а тука ќе изиграваме коо каубојци,ќе фаќаме дечишта патриотчиња на интернет лов

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Таа рибата со отвореното деколте и кратко фустанче што те додаде за пријател пред 15 минути е всушност еден ваков

И не ве следат вас туку фејсбук настаните за повикување на протести, исто беше со протестите на Кале.
ццц покварена кучка а јас мислев она сака да има секс со мене

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Додека сите полициски станици се закачени на фејсбук и будно следат националисти,во реалноста крадците и мафијата може слободно да си оперира , а вахабите слободно да си палат цркви...

Член од
12 март 2009
Мислења
20.169
Поени од реакции
16.304
убаво, сега место на улица полицајците ке земаат плата за седење на топло, пред компјутер... а главните договори се праат во чајџилници и кафанчиња :D

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Како може да ме следат на фејсбук коа немам полицајци во приајтели а приватсноста мми е подесена да не може да ми гледа ништо на зид и слики тој што не ми у пријатели....
Ги следат групите/страните на коишто се повикува на насилства, протести и слично.Имам приметено, најчесто организаторите/креаторите на ваквите настани/групи се луѓе со „затворени профили“, профилна слика со знаме на македонија и име на профилот со некој македонски револуционер или слично (ова се случува во повеќето случаи, незначи дека сите го практикуваат ова). Се што прават всушност се сведува на пријавување на таквите страни до фејсбук и истите потоа се бришат, слично како што беше при протестите на калето, а тоа дека ги следат фејсбук корисниците, мало морген.

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
хахахахах:icon_lol:, Поларис, почнав веќе да сумнам од тебе,море да не си некој агент на МВР или некој шпиун од надвор?, ева еваааа ништо не е чудно, се е можно во Македонијава:vozbud:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.641
Поени од реакции
35.183
Јас почнав да се сомневам дека Dardan-ia е Гордана Јанкуловска, може сака лично и персонално да се увери кои се националистите и кои се оние кои работат против соживотот во Македонија:свиркам:

Im watching you...

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
А порука за мурију и судове , да могу само курац да нам попуше

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Еве министерке позанимавајте се со ова
Во меѓувреме ако изгорат неколку цркви и џамии, повикувајте на смирување на тензиите (y)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Гоца има акаунт и на кајгана и следи шо се пишуваме полека со тоа навредите :pos: :pos: :pos:

Јас ја имам за пријателка на ФБ и коа ставам сингл она одма лајкови и боцкање, секаде ме следи. :(

Kajgana Shop

На врв Bottom