Легализирање на марихуаната?

Да се легализира Марихуаната во РМ ?

• Вкупно гласачи
    435
?

..........

Гостин
Легализирале или не, исто ми се фаќа....билките од пролетната реколта ми се при крај...:icon_lol:
--- надополнето: 1 март 2012 во 23:08 ---
милош, mladenc0, Doom3, El Bandito, SomeoNe!, Kresarian, Noorotic, Templar III, Epics™, ...THE BLUE ONE..., nikola2, Branchez

Турбофолк народњаци :icon_lol:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Легализирале или не, исто ми се фаќа....билките од пролетната реколта ми се при крај...:icon_lol:
--- надополнето: 1 март 2012 во 23:08 ---
милош, mladenc0, Doom3, El Bandito, SomeoNe!, Kresarian, Noorotic, Templar III, Epics™, ...THE BLUE ONE..., nikola2, Branchez

Турбофолк народњаци :icon_lol:
Леле колку тек сеа дознав дека можело да се глеа ова!!!! :pos::pos::pos:

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Значи вие луѓе кажувате дека Холанѓаните се сите болни од шизофренија, се губат, добиваат бронхитис и слично ?
бај д веј се што се користи претерано е лошо за здравјето на луѓето, цигарите, алкохолот, милката, и.т.н :)

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Ја сум за да се легализира. Ќе се наплаќа 18% ДДВ и автоматски и буџетот поголем. Нека се легализираат и сите дроги, тој што е ненормален да посегне и да си го уништи својот живот со дрога, ќе посегне безразлика дали е легализирана или не.

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Но мистер Роба Роба времето ке пројде, НАСКОРО КАЈ ВАС ДОМА ЕН ТЕ ШЕ КЕ ДОЈДЕЕЕЕЕЕ :))))

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Дечки,дечки 5 милијарди дај ми ти..

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Да пратиме еден апел до Грујо или да се собериме пред Владата на РМ да ја легализира !
Како што можеме алкохол и цигари да си купиме така да е и за тревата ! не е ништо по различна !

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Е да бе да легализираат и како после сите тие мафијаши ќе ги прават својте енормно големи пари o_O ... не иде така со легализација мора некој да ќарува од тоа што е илегално

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Е да бе да легализираат и како после сите тие мафијаши ќе ги прават својте енормно големи пари o_O ... не иде така со легализација мора некој да ќарува од тоа што е илегално
Не траскај во Холандија е легализирана марихуана ама тоа не значи дека можеш 100 тони да увезеш и да продаваш кога ќе ти текне, таму е огромен бројот на криминалци кои шверцуваат огромни количини баш поради тоа што има мала дозволена квота која може да ја продаваат.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Плус спектакуларните наслови по весници - уапсен наркозависник со 0,82 грама марихуана, а истовремено хероин со тони е транзит низ Македонија...

Не траскај во Холандија е легализирана марихуана ама тоа не значи дека можеш 100 тони да увезеш и да продаваш кога ќе ти текне, таму е огромен бројот на криминалци кои шверцуваат огромни количини баш поради тоа што има мала дозволена квота која може да ја продаваат.
Нека е државна продажбата, барем вака и (дел од нив) нема да се илегални увозници.А и добро ќе е за буџетот.

?

..........

Гостин
дали може мафијашите да работат со леб и ѓевреци?

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
дали може мафијашите да работат со леб и ѓевреци?
ватс јор поинт ?
--- надополнето: 1 март 2012 во 23:47 ---
али исто така можеш стебленце дома да си имаш :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
А колку е убаво за 50 денари да те малтретираат џандари и да шеташ по судови, затвори, станици, марици и да се отепаш од давање пари за адвокати, а од другата страна некој си прави милиони пред очите на сите..

Kajgana Shop

На врв Bottom