- Член од
- 14 ноември 2013
- Мислења
- 7.473
- Поени од реакции
- 23.420
Хактан е Турчин колку што знам ама може да сум грешка.Ne se sramam da kazam deka glasav denes za albanec... posto sum IE 2 i na Levica tuka e pretstavnik e albanec![]()
Хактан е Турчин колку што знам ама може да сум грешка.Ne se sramam da kazam deka glasav denes za albanec... posto sum IE 2 i na Levica tuka e pretstavnik e albanec![]()
Хактан Реџеп Исмаил е Турчин, не е АлбанецNe se sramam da kazam deka glasav denes za albanec... posto sum IE 2 i na Levica tuka e pretstavnik e albanec![]()
Spored imeto Turcin definitivno, ps spored 91% kolku ima Levica?Хактан е Турчин колку што знам ама може да сум грешка.
Турчин е Хактан.Хактан е Турчин колку што знам ама може да сум грешка.
Не се определувам за никого, ниту пак сум убеден дека Апасиев и дечките се луѓе кои ќе направат измени и ќе останат до крај како што беа и пред изборите.Но од сите понудени опции таа беше единствената која секој нормален и чесен човек, припадник на работничката класа, требаше да ја заокружи.Мене ме загрижува фактот што ќе добијат само еден пратеник, значи кај народот има голем проблем во размислувањето.Се надевам дека нема да разочараат, нека му е со среќа на Кочо Рацин дваIc ne se sramam, gi mrazam site (sds i v*ro), minatite izbori se mislev da glasam za Levica megjutoa go ponistiv livceto i mozebi napraviv greska, ali sega bev milijarda posto deka sum opredel i toa za Levica.. Ne e bitna nacionalnosta, premnogu pocnav da ja postuvam politikata na Levica..
Toa ti e koga imame takov retardiran sistem koj mu odgovarat na Albancite, Alijnsa so duplo pojke glasoj, x9 pojke pratenici? Fyromanska Severdzanska rabota..Џабе се фалеше со 5-6 пратеници, ко што стојат резултатите одвај 2 ќе добијат