пишав, целата работа со пописот е што некој прикажал кај илуминатскиот блок на Бајден дека албанизацијата е битна, за против Србија, па еве и сеовпатни воени вежби се одржуваат во цела Европа, сега со акцент околу Србија, ( дојдоа дузини возила и на Криволак); во овакви услови АБЕР нема од демократија , какви западни вредности, какви амбасади, а и самите не знаат кај им е главата, имаат проблем со вакцини ама не смеат руска да земат, исто и со плинот....Искина Апасиев
Ете го инаку го кажува истото што и јас го пишав пред некој саат во темата за попис, Мицко и Дпмне ако повикаат бојкот нема шанси да се одржи тој попис и огромни се шансите истиот да се одложи. Арно ама изгледа на Мицко газот му е даден по кирија по некоја од странскиве амбасади па не смее да мрдне
Се надевам сеуште има здрави луѓе патриоти во Дпмне па со време ќе го ишутираат..
Ова мора да се гледа ако го има на репризата,и тоа со кофа пуканки у скут па на repeatРашко благајникот на деканот и оп... снема струја
Го имаше, еднаш, исто на Канал 5. На Ефтов емисија одеше (мислам дека беше „Сите луѓе на премиерот“, ама не сум сигурен) и баш тогаш снема струја. После и го набркаа Ефтов од Канал 5, од други причини, нормално, не за емисијата.Ова го немаше ни под Грујо... Не да им тече, водопади им е под ногавици )))
Сомнително ми е и мене, особено околу тоа. Како некој ветар во грб да му дава? Кога му го спомнаа Орце малку така се згрчиДобро бе, овие се толку ретардирани да не сфатат дека му прават услуга на Апасиев со гасењево, или некој сака да им дигне рејтинг на Левица?
Не сум будала реклама да му правамШто им кажа да гледаат бе? Гарант Будата пресекол некој кабел. Или што би рекол он "qr сега што ќе гледате".
Не очекувај една ластовичка пролет да направи....ова е само правење ќејф на народните маси.Сомнително ми е и мене, особено околу тоа. Како некој ветар во грб да му дава? Кога му го спомнаа Орце малку така се згрчи
Нејсе, во најголема мера се согласувам со Апасиев, само стравувам дека и кај него ќе се појави тоа каурското.
Проценката моја е таа.Не очекувај една ластовичка пролет да направи....ова е само правење ќејф на народните маси.
Јес да се идиоти овие од СДС ама до толку не сум сигурен, да го направат Бог на политичка сцена несакајки.Проценката моја е таа.
Дај боже да не испадне така и Апасиев да си остане истиот.
За Никос Грујос беше емисијата, според тврдењата на Ефтов од пред некоја година, единствената емисија за која се срами што ја снимил.Го имаше, еднаш, исто на Канал 5. На Ефтов емисија одеше (мислам дека беше „Сите луѓе на премиерот“, ама не сум сигурен) и баш тогаш снема струја. После и го набркаа Ефтов од Канал 5, од други причини, нормално, не за емисијата.
Ова е типично за една таква лигава телевизија, со еден таков газда како Емил, да сечат кабли и да цензурираат вака мутаво. Нема таму капацитет да извршат политички атентат, немаат такви новинари. Кој, онаа дебелана ли ќе го утепа Димче? Оној Гоце и суфлерите негови? Нема, мора кабли да сечат.