Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.637
Поени од реакции
88.305
Пуздер ги направи за пописот, под избриша од гнидиве што го буткаат...па и оној со наочарите што се заканува со казни, неписмен го нарече :pos:

Член од
12 март 2009
Мислења
20.584
Поени од реакции
16.789
Искина Апасиев

Ете го инаку го кажува истото што и јас го пишав пред некој саат во темата за попис, Мицко и Дпмне ако повикаат бојкот нема шанси да се одржи тој попис и огромни се шансите истиот да се одложи. Арно ама изгледа на Мицко газот му е даден по кирија по некоја од странскиве амбасади па не смее да мрдне
Се надевам сеуште има здрави луѓе патриоти во Дпмне па со време ќе го ишутираат..
пишав, целата работа со пописот е што некој прикажал кај илуминатскиот блок на Бајден дека албанизацијата е битна, за против Србија, па еве и сеовпатни воени вежби се одржуваат во цела Европа, сега со акцент околу Србија, ( дојдоа дузини возила и на Криволак); во овакви услови АБЕР нема од демократија , какви западни вредности, какви амбасади, а и самите не знаат кај им е главата, имаат проблем со вакцини ама не смеат руска да земат, исто и со плинот....
затоа муртинецот праи што сака и секој ден глупости и спинови, а се заборава крупен криминал, пропали банки, КРАЖБА на 1,2тона медиицинска марихуана и х-х други...
Патем, потсетете се како беа сослушани и легитимирани од Левица кога излегоа со пароли против СИТЕ НАСИЛСТВА а имаше низ градот военаа колона на НАТО ... ( и тоа мислам УШТЕ не бевме во НАТО !!)

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Рашко благајникот на деканот и оп... снема струја :D
Ова мора да се гледа ако го има на репризата,и тоа со кофа пуканки у скут па на repeat :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Нема да вадам теории на заговор или било што, ова ми е само онака смешна обзервација.

Ама смешно ми е што фаци од СДСМ викаат "Eh, ova gasenjevo ne e namerno, ako e taka pred nekoe vreme i Sport Klub go ugasnaa, i toa da ne beshe namerno be??"

Инаку, за тие што не знаат, квалификациите во фудбал за Светско првенство НЕМА да се пренесуваат на МРТВ каналите.

Ќе се пренесуваат само на Спорт Клуб каналите.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Ова го немаше ни под Грујо... :) Не да им тече, водопади им е под ногавици :))))
Го имаше, еднаш, исто на Канал 5. На Ефтов емисија одеше (мислам дека беше „Сите луѓе на премиерот“, ама не сум сигурен) и баш тогаш снема струја. После и го набркаа Ефтов од Канал 5, од други причини, нормално, не за емисијата. :D

Ова е типично за една таква лигава телевизија, со еден таков газда како Емил, да сечат кабли и да цензурираат вака мутаво. Нема таму капацитет да извршат политички атентат, немаат такви новинари. Кој, онаа дебелана ли ќе го утепа Димче? Оној Гоце и суфлерите негови? Нема, мора кабли да сечат.

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.437
Поени од реакции
5.900
Добро бе, овие се толку ретардирани да не сфатат дека му прават услуга на Апасиев со гасењево, или некој сака да им дигне рејтинг на Левица? :D
Сомнително ми е и мене, особено околу тоа. Како некој ветар во грб да му дава? Кога му го спомнаа Орце малку така се згрчи

Нејсе, во најголема мера се согласувам со Апасиев, само стравувам дека и кај него ќе се појави тоа каурското.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Што им кажа да гледаат бе? Гарант Будата пресекол некој кабел. Или што би рекол он "qr сега што ќе гледате".
Не сум будала реклама да му правам :)
Автоматски споено мислење:

Сомнително ми е и мене, особено околу тоа. Како некој ветар во грб да му дава? Кога му го спомнаа Орце малку така се згрчи

Нејсе, во најголема мера се согласувам со Апасиев, само стравувам дека и кај него ќе се појави тоа каурското.
Не очекувај една ластовичка пролет да направи....ова е само правење ќејф на народните маси.

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.437
Поени од реакции
5.900
Не очекувај една ластовичка пролет да направи....ова е само правење ќејф на народните маси.
Проценката моја е таа.
Дај боже да не испадне така и Апасиев да си остане истиот.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.305
Има некој субтилен поентиран хумор, сече не можеш да се одбраниш шах мат едноставно.

Интересен ми беше и делот што во некои градови локални комитети сакале да преминат во Левица па овие одбивале. Левица е во раст и континуирани привлекува луѓе од вистински поддржувачи до кариеристи. Само така треба, квалитет пред кванититет али си има политички пазар за префрлување низ партии. Одредени луѓе цел живот живеат од тоа.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Проценката моја е таа.
Дај боже да не испадне така и Апасиев да си остане истиот.
Јес да се идиоти овие од СДС ама до толку не сум сигурен, да го направат Бог на политичка сцена несакајки.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.269
Го имаше, еднаш, исто на Канал 5. На Ефтов емисија одеше (мислам дека беше „Сите луѓе на премиерот“, ама не сум сигурен) и баш тогаш снема струја. После и го набркаа Ефтов од Канал 5, од други причини, нормално, не за емисијата. :D

Ова е типично за една таква лигава телевизија, со еден таков газда како Емил, да сечат кабли и да цензурираат вака мутаво. Нема таму капацитет да извршат политички атентат, немаат такви новинари. Кој, онаа дебелана ли ќе го утепа Димче? Оној Гоце и суфлерите негови? Нема, мора кабли да сечат.
За Никос Грујос беше емисијата, според тврдењата на Ефтов од пред некоја година, единствената емисија за која се срами што ја снимил.

Мислиш дека случајно се решија за истиот метод?

Kajgana Shop

На врв Bottom