Тоа е отприлика разлика помеѓу психопата и социопата. Во прилог, топло го препорачувам овој прекрасен филм за Лениновото време. Го гледам комесарот Апасиев, мнение расстрел....Не Сталин, јас би рекол Ленин.
Тоа е отприлика разлика помеѓу психопата и социопата. Во прилог, топло го препорачувам овој прекрасен филм за Лениновото време. Го гледам комесарот Апасиев, мнение расстрел....Не Сталин, јас би рекол Ленин.
ајде бе, а Зоран од муртино и манулач имаат ?Мислам дека Левица нема капацитет да ја води оваа „држава“.
Нема да гласам за нив!
Ништо не напишав ниту за Зоран, ниту за Муртино, ниту за Манулач. Темата е Левица и јас се изјаснив што мислам за нив.ајде бе, а Зоран од муртино и манулач имаат ?
Кај ќе најдеш пиперки во април???Размислував да гласам за левица како можна трета опција, после дуелот со тој анонимусот, не размислувам, ајвр ќе правам
Ок, и јас нема да го гласам зашто ми е крајно антипатичен, цела таа бунтовност која ја има а ми се допаѓа ја сјебува со неговиот еготрип и отсуство на грам харизма, али поентата е, од кога политичките капацитети на политичарите му станаа мерило за гласање на гласачот? Има доста други аргументи да не се гласа за Апасиев.This homie ain't cool, he ain't no pro, he ain't no shit, mang, he ain't gonna get no vote of mine, nuh-uh!
Прегледај го приврзокот 236596
Се пошегував, прилично евидентно е, и јас талкам ко залутана овца по некој кому би му го дала мојот глас.Ок, и јас нема да го гласам зашто ми е крајно антипатичен, цела таа бунтовност која ја има а ми се допаѓа ја сјебува со неговиот еготрип и отсуство на грам харизма, али поентата е, од кога политичките капацитети на политичарите му станаа маерило за гласање на гласачот? Има доста други аргументи да не се гласа за Апасиев.
Гласај за Мики Маус. :*Се пошегував, прилично евидентно е, и јас талкам ко залутана овца по некој кому би му го дала мојот глас.![]()
Одамна сум со ниет да се "исСелам", свака ти час' на поттикот!Абе кое водење држава? Држава се води со над 60 пратеници, а 60 пратеници не можи ДПМНЕ да освои не па Левица. Нигде не кажав дека Левица држава ќе води. Оф леле... Какви будали ви ја "водеа" државата 30 години па сега Левица немала капацитет за 3-4 пратеници. Исселетесе ве молам!
Е па не кукај. Немаш правоАпасиев плука на сите страни, би било интересно тој да биде на власт, да го поплукаат и него малце.
Последниот дуел му беше за никаде, многу самобендинсан лик.
За жал, во моментов не би гласал за ниту една опција.