Ламбе Алабакоски

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61

Битолчанецот Ламбе Алабакоски е скорпија во хороскоп, има 17 години и е роден на 15. ноември 1987 година. До финалето на М2 стаса со изведбите на песните на Гарет Гејтс и на Вајтснејк, а, како и сите останати финалисти, и тој очекува да биде промовиран како нова ѕвезда на оваа успешна продукција. Како и неколку останати кандидати, и Ламбе досега учествувал во потрагите на М2, потенцирајќи дека ова е неговата трета среќа. Неговиот сограѓанин Димитар Андоновски му е несомнено еден од М2 идолите, а од девојките тоа се Елена и Александра. Приватно, Ламбе е ученик во средното музичко училиште во Битола (III година), а со музика планира да се бави и понатаму, запишувајќи се на музичка академија. Меѓу активностите со кои сака да се бави во слободноте време се и фудбалот и кошарката. Музичките правци кои му се омилени се R&B и класиката, а од омилените композитори го издвојува Верди. Во рамките на класиката многу ги сака и оперите, а меѓу нив ги издвојува Аида и Кармен . Ламбе ја сака прозата на Куељо, а меѓу најдрагите филмови му е Гладијатор со Расел Кроу.
Љубовта кон музиката потекнува од раното детство и таткото, наставник по музика, кој порано членувал во бендот Црни јавори .

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Добро пее али една реченица незнае да склопи!:lud:

ThA-BiTcH

Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Тие што се напраивте паметени погоре, ве избришав.
Темава е за Ламбе, исто како што има за некои други звезди посебни теми.
Тука може да ставаме негови слики, и да коментираме за неговиот изглед.
Наместо да отвараме теми за странски звезди, може да отвориме за некој наш.
Детето е убаво, младо и супер пее!
Темава ја отворив затоа што приметив дека на повеќе од форумов им се допаѓа Ламбе!:icon_lol:

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112

Толку слики најдов од дечково.:icon_lol: Инаку, нема некој си посебен глас за пеење - може знае да пее ама недоволно. Многу е мутав, збунет и да не речам глуп. Не знае два збора во реченица да поврзе. И воглавном тоа би било се. Да е убав не е .. го знам така да... Ламбе:icon_lol::nesvest::bip:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Добар е Ламбе бе, млад е уште, дете е. Има време да се надоградува и многу да учи, ни требаат надежни луѓе во Македонија :)

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Мене ми се свиѓаат песничките негови има убави лесни балади кои влагаат лесно во уво. До сега според мене најбоља песна што ја извади беше ЕХ ДА МОЖАМ едно време нон-стоп ја слушав!
Иначе, знам дека Шмизличка се пали на Лаки: )))

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
The`bItCh напиша:
Ламбе е убав? :shok::ija::nesvest:
Одвратна форма на уста, нос-компир, ситни очи у комбинација со дебели веѓи...шо знам, ја викам НЕ:bip:

Член од
2 април 2006
Мислења
41
Поени од реакции
0
Bljak "GDEN" E!!!!!!!!!!!!!!!!
Ali pee dobro:).Se salam ne e gaden.
Simpaticen e a me nervira toa sto ne znae da se izrazuva kako sto treba i mn si fantazira:).Vo edno intervuja napisal deka vo plan mu bil duet so Christina Aguilera,MISLAM HELLO!!!

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Miss_sixty напиша:
Bljak "GDEN" E!!!!!!!!!!!!!!!!
Ali pee dobro:).Se salam ne e gaden.
Simpaticen e a me nervira toa sto ne znae da se izrazuva kako sto treba i mn si fantazira:).Vo edno intervuja napisal deka vo plan mu bil duet so Christina Aguilera,MISLAM HELLO!!!
Не им верувај толку на весниците. Некои "интервјуа" си ги измислуваат новинарите :wink:
Па и да го кажал тоа, шо има врска, си има фантазија човекот :icon_lol:

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
walker_girl напиша:
Не им верувај толку на весниците. Некои "интервјуа" си ги измислуваат новинарите :wink:
Па и да го кажал тоа, шо има врска, си има фантазија човекот :icon_lol:
Абе кешки нека стигне до таму, па одма си го фаќам за фраерче за да ме упознае со неа. Ламбе си го сакам, али на Кристина и нема рамен :icon_lol: Ја обожаам

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.442
Добро де, што е глуп е глуп... Ама темава е за неговиот изглед, стил, начин на облекување и џагара-багара.

Него, девојчиња, искрено - ви се допаѓа?

Знам да признаам кога некој е убав, ама овој па, ми е одбивен на километар.

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Acid напиша:
Добро де, што е глуп е глуп... Ама темава е за неговиот изглед, стил, начин на облекување и џагара-багара.

Него, девојчиња, искрено - ви се допаѓа?

Знам да признаам кога некој е убав, ама овој па, ми е одбивен на километар.
НЕ! Да тргнеме од неговото лице. Мали усни, голем нос, големи уши, големи веѓи, мали и полуотворени очи и капак на се ”јаболчето” на вратот. Многу е тромав, пасивен и бавен. Ако добро го загледам наликува на девојче. Само жена без вкус може да каже дека Ламбе е убав.:bip:

ThA-BiTcH

Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
The`bItCh напиша:
НЕ! Да тргнеме од неговото лице. Мали усни, голем нос, големи уши, големи веѓи, мали и полуотворени очи и капак на се ”јаболчето” на вратот. Многу е тромав, пасивен и бавен. Ако добро го загледам наликува на девојче. Само жена без вкус може да каже дека Ламбе е убав.:bip:

Оффф....
види го во живо детето па збори за него. мали усни, голем нос бла бла...
секој има маани бе биче...
стаив неколку слики кај што јас го сликав па зирни го таму, кај што не е праен во фотошоп и види дека изгледа сосема нормално...
а за она последното...:star::pishtoldz:kez:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Луѓе ама баш ич не ве разбирам....ламбе во живот>мода и убавина?....бог да не даде...па тој е манекен или пејач?

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
porano site se palea na nego... ali sea sfatija deka ne e niso special... ina4e ja li4no vikam deka si e Okey de4koto ali za razlika od izgledot mnogu poise mi se svigaat negovite pesni... Epten dobri baladi ima... kako Ex da mozam da go vratam vremeto... ai pesnava so mu bese za na evrovizija More od solzi mnogu mi se sviga i nema den a da ne ja slusam... (na mnogu ubai momenti me potseka:wub: )... Ina4e isto taka smetam deka trebase Lambe da ne pretstavuva na EvroSong ali aj toa e :) ke bide i toa nekad:D

Kajgana Shop

На врв Bottom