- Член од
- 26 ноември 2009
- Мислења
- 72
- Поени од реакции
- 12
секој си има свој стил и каков и да е мислам дека не си ти таа што треба да го коментира...ако некој сака црно ке си носи црно без разлика дали тебе тоа ти се свиѓа или не! и мислам дека тоа што го зборуваш дека луѓето што носат мартинки и црно итн се дебили не е за тука зш можеби некого вреѓаш со тие коментари (иако тој некој не би се замарал со "модните критики" на некоја КРАЛИЦА НА ШЉОКИЦИТЕ!!! ) али ипак форумов ваљда не е напраен за луѓето да се вреѓаат преку него...а ламбе верувај дека е богат знам од сигурни извори и дека татичко му обезбеди победа на М2А тие дебилите (единственото име прилагодено за нив) да беа добри и пристојни нема да се облекуваа УЖАСНО и нивните фанови да не личат на луѓе со долги неисчешлани коси, цели во црно и мартинки што одвратно изгледаат.
Ламбе не е богат за татко да му плаќа..си има талент, има убав глас, има убавина и шарм, пристојно изгледа. Може незнае да се изразува убаво ама префин е секогаш со фановите...затоа и го сакаат.
:pos2: до сеа и јас тоа пробував да сфатам (и не ми успеа) :wink:Не ми е јасно што бара темава за човеков во мода и убавина :nesvest: