Izvini vaka, prv post i vednas se izbruka.:kez:.tea&lambe напиша:site vie so jadete gomna za lambe zborite svasta zasto lambe nikat nema da bide vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
koga nesto ne e tvoe bolje obrukaj go a?
nema vrska!!!!!!!!!!!!!!
LAMBE e najzakon preubavo pee preubavo izgleda i najubav e KIS4E!!!!!
p.s.albumot mu e top
FALA VI Na SITE ZA SLiKiTE
Да си бил ти поубав и боље пеач од него сеа за тебе ќе беше темава..._|Sp|DeR|_ напиша:Луѓе ама баш ич не ве разбирам....ламбе во живот>мода и убавина?....бог да не даде...па тој е манекен или пејач?
Ало Бич! Се знам јас многу добро со детето. Комшија и е на баба ми. Цело лето го гледам кај нејзе в двор. Доста аман. Знам и тоа многу добро како изгледа и каков е. Си кажав како го доживувам. Не е мој тип детето. Нема љутиш, тоа е реалноста за него од моја гледна точка. Да ставеше слики од брат му, поинаку ќе беше се. Овој врска нема .. како не излезе барем малку на брат му.:kez:ThA-BiTcH напиша:[/b]
Оффф....
види го во живо детето па збори за него. мали усни, голем нос бла бла...
секој има маани бе биче...
стаив неколку слики кај што јас го сликав па зирни го таму, кај што не е праен во фотошоп и види дека изгледа сосема нормално...
а за она последното...:star::pishtoldz:kez:
Абе...The`bItCh напиша:Ало Бич! Се знам јас многу добро со детето. Комшија и е на баба ми. Цело лето го гледам кај нејзе в двор. Доста аман. Знам и тоа многу добро како изгледа и каков е. Си кажав како го доживувам. Не е мој тип детето. Нема љутиш, тоа е реалноста за него од моја гледна точка. Да ставеше слики од брат му, поинаку ќе беше се. Овој врска нема .. како не излезе барем малку на брат му.:kez:
:baeh:ThA-BiTcH напиша:Абе...
па не напиша некаде дека го немаш видено мори?:kez::kez::kez:
:bip:The`bItCh напиша:Толку слики најдов од дечково. Инаку, нема некој си посебен глас за пеење - може знае да пее ама недоволно. Многу е мутав, збунет и да не речам глуп. Не знае два збора во реченица да поврзе. И воглавном тоа би било се. Да е убав не е .. го знам така да... Ламбе:nesvest::bip:
:pop: :smeshko: lele ke se otrujam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!devojko,ubavo ti kaza Kikiki ne da se obruka...inace,da dok sum ziva ke zalam sto lambe nemoze da bide moj...:lud:tea&lambe напиша:site vie so jadete gomna za lambe zborite svasta zasto lambe nikat nema da bide vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
koga nesto ne e tvoe bolje obrukaj go a?
nema vrska!!!!!!!!!!!!!!
LAMBE e najzakon preubavo pee preubavo izgleda i najubav e KIS4E!!!!!
p.s.albumot mu e top
FALA VI Na SITE ZA SLiKiTE