Ламбе Алабакоски

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Ok e Lambe, no mnogu nesigurno mi izgleda na televizija. Treba da se nadograduva i normalno mu fali iskustvo, za nadvoresniot izgled i harizmata nema da komentiram:)

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
jas lambe ne go obicam mnogu mnogu...ima nekoi dobri pesnicki i dobro pee,neznam dali e glup ali mi lici na nafuran tip i spored mene ic ne e ubav...

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
abe sto zborite mnogu,koga pobedi na M2 posle 2 dena celo skopje curese od muabeti za nego,kolku bil ubav,ova ona...site kolku sto znam se ispozapalija po nego.a sega,labe grd ova ona...
ne vikam deka e lepota nesto,tuku ne e grdco nekoj,da ti se temni koga go gleas,i znae da se sredi,t.e.-znaat da go sredat a i ok mu se pesnite

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
hehe jas ne sum zborela deka lambe e ubav i ne se palev na nego...mene ne mi se sgvija :)

Член од
12 април 2006
Мислења
3
Поени од реакции
0
lambence e zakon

site vie so jadete gomna za lambe zborite svasta zasto lambe nikat nema da bide vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
koga nesto ne e tvoe bolje obrukaj go a?
nema vrska!!!!!!!!!!!!!!
LAMBE e najzakon preubavo pee preubavo izgleda i najubav e KIS4E!!!!!
p.s.albumot mu e top
FALA VI Na SITE ZA SLiKiTE

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
tea&lambe напиша:
site vie so jadete gomna za lambe zborite svasta zasto lambe nikat nema da bide vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nema vrska!!!!!!!!!!!!!!
p.s.albumot mu e top
Izvini vaka, prv post i vednas se izbruka.:kez:.
Jas nikogas ne sum sakala Lambe da bide moj, a veruvam i recisi 80% od zenskata populacija na kajgana go imaat istoto mislenje. Ne se sekiraj nikoj nema da ti go zeme ako ti ne dozvolis, Tvoj si e.... :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
_|Sp|DeR|_ напиша:
Луѓе ама баш ич не ве разбирам....ламбе во живот>мода и убавина?....бог да не даде...па тој е манекен или пејач?
Да си бил ти поубав и боље пеач од него сеа за тебе ќе беше темава...

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
ThA-BiTcH напиша:
[/b]

Оффф....
види го во живо детето па збори за него. мали усни, голем нос бла бла...
секој има маани бе биче...
стаив неколку слики кај што јас го сликав па зирни го таму, кај што не е праен во фотошоп и види дека изгледа сосема нормално...
а за она последното...:star::pishtoldz:kez:
:pos:Ало Бич! Се знам јас многу добро со детето. Комшија и е на баба ми.:icon_lol: Цело лето го гледам кај нејзе в двор. Доста аман. Знам и тоа многу добро како изгледа и каков е. Си кажав како го доживувам. Не е мој тип детето. Нема љутиш, тоа е реалноста за него од моја гледна точка. Да ставеше слики од брат му, поинаку ќе беше се. Овој врска нема .. како не излезе барем малку на брат му.:kez:

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
The`bItCh напиша:
:pos:Ало Бич! Се знам јас многу добро со детето. Комшија и е на баба ми.:icon_lol: Цело лето го гледам кај нејзе в двор. Доста аман. Знам и тоа многу добро како изгледа и каков е. Си кажав како го доживувам. Не е мој тип детето. Нема љутиш, тоа е реалноста за него од моја гледна точка. Да ставеше слики од брат му, поинаку ќе беше се. Овој врска нема .. како не излезе барем малку на брат му.:kez:
Абе...
па не напиша некаде дека го немаш видено мори?:icon_lol::icon_lol::icon_lol::kez::kez::kez:

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
:eek:ftopic:
ThA-BiTcH напиша:
Абе...
па не напиша некаде дека го немаш видено мори?:icon_lol::icon_lol::icon_lol::kez::kez::kez:
:pos::baeh:

The`bItCh напиша:
Толку слики најдов од дечково.:icon_lol: Инаку, нема некој си посебен глас за пеење - може знае да пее ама недоволно. Многу е мутав, збунет и да не речам глуп. Не знае два збора во реченица да поврзе. И воглавном тоа би било се. Да е убав не е .. го знам така да... Ламбе:icon_lol::nesvest::bip:
:bip:

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
А брат му како се викат? колкав е? убав е?:)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.442
Чафки... :pos:

Се сполетаа по Ламбе... Ко Слак што се лета по Елена...

Добро бе, како може да ви се сфиѓаат пејачи, пејачи, глумици, познати спортисти и тн? Зошто не ви се сфиѓа некој од маало/школо/факултет? Не ве разбирам... Марина па уште се интересира за брат му на Ламбе. :pos:

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Јас она го кажаф на зафрканција ама излеа не ме разбраја...:)

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
tea&lambe напиша:
nema vrska!!!!!!!!!!!!!!
p.s.albumot mu e top
:pop: :smeshko: :aplauz: :aplauz: lele ke se otrujam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!devojko,ubavo ti kaza Kikiki ne da se obruka...inace,da dok sum ziva ke zalam sto lambe nemoze da bide moj...:lud:

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
А да престаневте да се расправате чив ке бил Ламбе а?

Kajgana Shop

На врв Bottom