Ламбе Алабакоски

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15

Доброоооо, ај видете ги сликите и сега кажете не бил убав...:nerv::nerv::nerv:
Уствари ако се тешите така ај нека ви биде...

Acid напиша:
Чафки... :pos:

Добро бе, како може да ви се сфиѓаат пејачи, пејачи, глумици, познати спортисти и тн?
Е кажи ми да ти кажам...
Ама факат е дека се палиме на такви:wub:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Хммм....пак некако ми е одвратен на сликиве.....како и да е .....за бето грозданов што го напишал постот пред некој ден а го немам прочитано дека за мене ќе била темата ако сум бил поубав....па ти сигурно имаш некои одвратни пејачи/пејачки кои се одвратни и може 100 пати си поубав од нив ама џабе.....не значи дека ако не си познат не си поубав од некои пејачи/пејаќки и манекени/манекенки кои се шминкат за да се палиме на нив...а и + тоа поентата ми беше да оди у пејач а не во манекен бидејќи колку и да е убав тој е пак пејач

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
lambe e ubav!ako se lazeme,ne e voopsto ubav samo ima mila zvezda a pesnickite pogotovo ovie novive mu se top,samo treba da si go zbogati recnikot,sepak javna licnost e

M-I-L-A

I'm gonna...
Член од
30 март 2006
Мислења
199
Поени од реакции
0
lambe e lepota,bi sakala da go doznaam nekoviot mail....mislam ako go ima:se_ molam :se_ molam

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
abe koj mu go stavil imeto...toa e eden od pobitnite momenti ja mislam...imeto gree...treba kumo odma da se obese, pod itno... :pishtoldza nie seir fakjame na maliot...ako ako

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Tarzan напиша:
abe koj mu go stavil imeto...toa e eden od pobitnite momenti ja mislam...imeto gree...treba kumo odma da se obese, pod itno... :pishtoldza nie seir fakjame na maliot...ako ako
Скокај Ламбе!

Него да ги прашам ориѓанкиве, добро бе вие мажите си ги храните ли таму? Шо е воа слаб, слаб, ветре развигорче да дувне покрај ензерото ќе го однесе, ајде даајте крчи нека се хранат! :star:

Мари

...
Член од
31 декември 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
0
Mа ајде види го личи на женско..Добро пее фин е ама види го жити се како се облака..Сељачиште..:pos::pos::pos:

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Абе гледам сите зборите дека не знае реченица да склопи, а што да кажеме за Адријан Гаџа! Тој па уште по бетер, жал ме фаќа кога го слушам како се мачи со зборовите.Ај Ламбе е година дена на естрадава, а Адријан? Оставете му време малце на Ламбе....превише сте лоши

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Е браво бе. Кај најде Ламбе и Адријан да ги споредуваш? Адријан е албанец ( читај, не е македонец! ), овој е македонец па се плетка на секое. Адријан до вчера не знаеше Х да каже, а сега баш добро се снаоѓа на сцената и прекрасно зборува македонски. Ако сме реални тоа е вистината. И шо го браните Ламбе? Самите се лажите.. детето врска нема!:bip:

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Абе, фин е , има добри песни, ама облекувањето му е за нигде. Бев кај една другарка, и случајно разгледав таа списание и го видов, мислам дека има став на женско, и малку личи педерски(сори до сите што го сакаат). мисалм дека ако го смени стилот ќе биде супер!

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
The`bItCh напиша:
Е браво бе. Кај најде Ламбе и Адријан да ги споредуваш? Адријан е алабанец ( читај, не е македонец! ), овој е македонец па се плетка на секое. Адријан до вчера не знаеше Х да каже, а сега баш добро се снаоѓа на сцената и прекрасно зборува македонски. Ако сме реални тоа е вистината. И шо го браните Ламбе? Самите се лажите.. детето врска нема!:bip:
Па што има врска, ако е АЛБАНЕЦ(само да те потсетам дека и Туна е АЛБАНКА, па супер збори македонски и знае да направи постопроширена реченица за разлика од него), така да не држи тоа твоето зошто он цел живот го има поминато во македонија! И да појасниме нешто:јас не реков дека не знае добро да збори македонски, туку дека се изразува како прваче...не дај боже да треба да се зборува на висок стил, кој знае како ке личи тоа!
Ако ТИ мислиш дека НЕМА ВРСКА, тоа си е твое мислење и твој вкус, а ти немаш право да осудуваш.Мене Ламбе на изглед не ми е ништо посебно, само ми се свиѓаат 3-4песни и ништо повеќе!Али има и такви што го сакаат....

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Не се разбираме, ама ме мрзи да пишувам.
Патем, иако не го сакам ко личност ја обожавам Море од солзи . :bip::kez:

Kajgana Shop

На врв Bottom