CuCeNcE
perfectly imperfect
- Член од
- 19 јуни 2006
- Мислења
- 1.878
- Поени од реакции
- 7
E sea pa i Toskata ne ni e neso posebno ali ima nekoi ubavi pesnickiitaliangirl напиша:TOSE 4-EVER
E sea pa i Toskata ne ni e neso posebno ali ima nekoi ubavi pesnickiitaliangirl напиша:TOSE 4-EVER
:poss:B O K I напиша:smenete ja temava ce POVRATA
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: of lele...ova stvarno me presmea*mako* напиша:Lambe e nasata najnova,najgolema i najdobra zvezda.
Ajde soberete se fanovi od site strani , da go salvime i zborime lambe site zaedno.
Vo imeto na Lambe.
Site za Lambe, Lambe za nas.(mototo na fanovite na Lambe)
neeeeeeee !!,brachko напиша:А да не е муабетов од Ламбе, сам себе да не си се фали
Нопе, ок е мајка му. Прееска се видов со ламбе. Си купил веспа. Иначе он учеше до трета во битола а заврши во скопје. Го има и на двете таблоа мислам.ThA-BiTcH напиша:Иначе не се зезав, мајка му стварно почина, а море од солзи е посветена за неа...
Баш така бе...ама ај...шо велиш..свашта има по светов. ама за да не излезам од топикRealGirL напиша:торчо на форумов срцка се е можно!
не е единствениот..разлистај ја малку листата на членови ..и ќе сватиш...после ќе ни продаваат памет за што служела репутацијата!:lud:
ај забегавме од темата,муабетот беше за пријателот ни Ламбе!