Лажеш курво! [И сите епизоди од хумористичната серија „Буџет за 2013“]

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ја имаме и новата А1.Тоа е ТВ 24 вести...:facepalm:
Најсмешно ми е кога овие од опозицијава пеат патриотски песни и веат македонски знамиња,демек во одбрана на демократијата.
Најсмешно е што форсирате штабска пропаганда... Oh wait, жално е тоа. (n)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
за џабе не рекле дека политиката е qрва... дојде време македонец да се сврти против македонец, изманипулиран до максимУн, испрани мозоци... и зашто? заради усијаните глави на нашиве мили и драги политичари без разлика дали се вмро или сдсм... каде бевме вака да се собираме кога имаше убиства, да го искажеме нашиот револт кога гинеа македонски деца, кога беа тепани македонски деца, кога се вееја знамиња на некој други држави, а се палеа македонските??? кога вмро и сдсм беа некои други?... сите седевме дома, по форуми, по кафичи и ,,осудувавме" како тоа не чинело, како било лошо итн итн... па албанците ни се криви, србите, грците, вмро, сдсм... нема единство меѓу македонците, тоа е најголемиот проблем, народот е поделен...

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Дали е тоа достигнат врв на глупоста кај нас? :eek: Не ми се верува... :facepalm:

Се чудам сабајле што толку мирно е, не ме будат коли свирежи, а тоа затворена улицата за автомобили била поради протестиве затоа толку мирно.
Тргнав накај факултет поминувам и што ќе видам, едниве на еднава страна, другиве на другата, ко за пред биткине антички наместени. Како не ги с´сне некој да се испотепаат, ти плукнам пустото македонче, цел живот меѓу себе очи си вадиме, што проклетство ќе беше...
А протестантиве ко на екскурзија се, им отворија работа на сендвичарите и пекарите во центарон, преполни се, им тргна бизнисот- може да се преплатат сендвичарите повеќе протести да има. Па на враќање гледам и музика им донесоа и орце се вртеше...

Страшно :unsure:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Најсмешно е што форсирате штабска пропаганда... Oh wait, жално е тоа. (n)
ОК,кој ме разбра ме разбра...немам намера да го ширам муабетов нити да навлегувам во дискусија со тебе или било кој друг.
поз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom