Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.525
- Поени од реакции
- 5.673
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

24 vesti se realno si prenese. toa sto sitel pisuva OPOZICIJATA go napadna AMDI BAJRAM, a ima klip kaj sto amdi bajram pokazuva kurovi, i se dere ke umrete site ( kon protestantite ) ????????????Ја имаме и новата А1.Тоа е ТВ 24 вести...
Најсмешно ми е кога овие од опозицијава пеат патриотски песни и веат македонски знамиња,демек во одбрана на демократијата.
Брате не си го сВатил контекстот ти. Не ти е јасно оти 24Вести ќе се новата А1 телевизија.24 vesti se realno si prenese. toa sto sitel pisuva OPOZICIJATA go napadna AMDI BAJRAM, a ima klip kaj sto amdi bajram pokazuva kurovi, i se dere ke umrete site ( kon protestantite ) ????????????
ти дали си свесен дека ни е потребна РЕВОЛУЦИЈА па и крв да падни за да се види колку сме сериозни како народ........само како што напомена член погоре да се удри врз двете страни со СЕ што е можноМе разочара...Ако се смееш на коментариве овде ок,али ако се смееш за ситуацијава шо се случува у СК,тотално ме разочара.
Свесен си дека може некој да загине?
За тоа треба да бидат свесни организаторите на протестите и контрапротестите, како и оние кои учествуваат во истите. Ако нив не им е гајле за нивниот живот, зошто ние да им бериме гајле?Свесен си дека може некој да загине?
Бев дел од првата постава на 24 Вести, која по затварањето на А1 беше заменета со поголем број на колеги од таа тв, така што донекаде е точно тоа дека е новата А1...и со уредувачка политика и со кадар.Брате не си го сВатил контекстот ти. Не ти е јасно оти 24Вести ќе се новата А1 телевизија.
Него шо ве шишам, шо се заебавам и јас со политика. Одам да ја гледам "Оревокршачка".
Па ние на тоа се надеваме. Некој политичар,пратеник, државник, император, пастир. Исто ни е. Уствари не ни е. Некој е еднина. Некои. Се надеваме дека некои од горенаведената група ќе одат јабана.Ме разочара...Ако се смееш на коментариве овде ок,али ако се смееш за ситуацијава шо се случува у СК,тотално ме разочара.
Ме разочара...Ако се смееш на коментариве овде ок,али ако се смееш за ситуацијава шо се случува у СК,тотално ме разочара.