Лажеш курво! [И сите епизоди од хумористичната серија „Буџет за 2013“]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ОМГ дали тоа се повампирија Југословените во Македонија ?! не ме чуди за тврдокорни атеисти тоа да им се случи........

колку сме разединети тоа чудо нешто,ни тепаа деца,масакрираа луѓе ама никому не му беше гајле за тоа да превземи нешто,додека сега демек се осеќаме загрозени - ќе нема плати,пензии и субвенции(кои секако МОРА да ги има) па ќе се колиме меѓусебно за трошка леб......

само Хитлер овде да се пушти за 2 месеци да направи зелена ливада од овие 25 000 клометри квадратни....

П.С. што и да било предвидено со 21.12.2012 за некакво освестување на народот - секако тоа само нас може да не заобиколи,во празни глави можеш СЕ да всадиш само не РАЗУМ :tapp:

Ја имаме и новата А1.Тоа е ТВ 24 вести...:facepalm:
Најсмешно ми е кога овие од опозицијава пеат патриотски песни и веат македонски знамиња,демек во одбрана на демократијата.
24 vesti se realno si prenese. toa sto sitel pisuva OPOZICIJATA go napadna AMDI BAJRAM, a ima klip kaj sto amdi bajram pokazuva kurovi, i se dere ke umrete site ( kon protestantite ) ????????????

24 vesti se realno si prenese. toa sto sitel pisuva OPOZICIJATA go napadna AMDI BAJRAM, a ima klip kaj sto amdi bajram pokazuva kurovi, i se dere ke umrete site ( kon protestantite ) ????????????
Брате не си го сВатил контекстот ти. Не ти е јасно оти 24Вести ќе се новата А1 телевизија.

Него шо ве шишам, шо се заебавам и јас со политика. Одам да ја гледам "Оревокршачка".

gif-popcorn-thriller-2664d86.gif

Ме разочара...Ако се смееш на коментариве овде ок,али ако се смееш за ситуацијава шо се случува у СК,тотално ме разочара.
Свесен си дека може некој да загине?

Ме разочара...Ако се смееш на коментариве овде ок,али ако се смееш за ситуацијава шо се случува у СК,тотално ме разочара.
ти дали си свесен дека ни е потребна РЕВОЛУЦИЈА па и крв да падни за да се види колку сме сериозни како народ........само како што напомена член погоре да се удри врз двете страни со СЕ што е можно

За тоа треба да бидат свесни организаторите на протестите и контрапротестите, како и оние кои учествуваат во истите. Ако нив не им е гајле за нивниот живот, зошто ние да им бериме гајле?

Брате не си го сВатил контекстот ти. Не ти е јасно оти 24Вести ќе се новата А1 телевизија.

Него шо ве шишам, шо се заебавам и јас со политика. Одам да ја гледам "Оревокршачка".
Бев дел од првата постава на 24 Вести, која по затварањето на А1 беше заменета со поголем број на колеги од таа тв, така што донекаде е точно тоа дека е новата А1...и со уредувачка политика и со кадар.

Па ние на тоа се надеваме. Некој политичар,пратеник, државник, император, пастир. Исто ни е. Уствари не ни е. Некој е еднина. Некои. Се надеваме дека некои од горенаведената група ќе одат јабана.

Е и? Ќе загине некоја партиска амеба што појма нема зошто излегла на протест. Ништо страшно. Сурово ама нужно.
Јас ќе се разочарам ако циркузов заврши без убаво да се измлатат двете страни. Не сакам да звучам ненаситно, ама желба ми е и во Собрание крв да се пролее.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom