Лав vs Тигар! Кој е помоќен???

Кој е помоќен лавот или тигарот???

  • Лав

    Гласови: 23 41,8%
  • Тигар

    Гласови: 36 65,5%

  • Вкупно гласачи
    55

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.162
Поени од реакции
2.827
Не мора да значи, бидејќи трениран волк за во циркус не е интересно оти личат како хаски или волчјак така публиката не разликува ама лав и тигар во циркус е тоа нешто

Sent from my SM-T720 using Tapatalk
Е како може да не се разликува волк, вучјак или хаска??? Толку се веќе луѓето во публиката глупи/неинформирани/неедуцирани па да не знаат да разликуваат волк вучјак или хаска???

Па се знае волкот колкава големина има, хаската има бело-сребрена боја, а вучјакот црно/кафеава боја. Грбот, плештите, муцката, опашката му се црни а нозете кафеави... Што сега некој вучјак којшто е на циркуз публиката ќе си помисли дека е волк??? Ами публиката, трева не паси, ниту пак нафта пие...
 
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.823
Поени од реакции
2.914
Е како може да не се разликува волк, вучјак или хаска??? Толку се веќе луѓето во публиката глупи/неинформирани/неедуцирани па да не знаат да разликуваат волк вучјак или хаска???

Па се знае волкот колкава големина има, хаската има бело-сребрена боја, а вучјакот црно/кафеава боја. Грбот, плештите, муцката, опашката му се црни а нозете кафеави... Што сега некој вучјак којшто е на циркуз публиката ќе си помисли дека е волк??? Ами публиката, трева не паси, ниту пак нафта пие...
И пак публиката не ги интересира волците ама тренирана бела пудлица им е интересна ете такви се публиката

Sent from my SM-T720 using Tapatalk
 

Kajgana Shop

На врв Bottom