Кучиња (грижа, општи дискусии)

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Да ви го претставам Лајош,the new member of the family...Го зедов,го прегледав од болви,јадеше виршла и паштета,до вечер млекце многу е мало за сува храна,а веќе гледам дека шпицот мој кој има и те како повеќе привилегии му е љубоморен,ама јас некак многу по си го бендисав ова а ne ова шо го имам дома размазено куче -.-
Првин негодувааа домашните ама греотка беше така на улица да го оставам....баба ми му се литна да го прегледа она од бoлви (на третата слика раката нејзина како прегледува хаха)... како ви се чини?? Супер се осеќам што спасив кученце :D
Picture 001.jpg
Picture 002.jpg
Picture 003.jpg

Attachments

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Dali nekoj cuva Corgi kucenca, celo ime : Welsh Pembroke Corgi??? Da mi kaze od kade mozam da zemam vakvo kucence, za odgleduvanjeto , takvi soveti??? Epten se slatki i ne rastat golemi.

L

Lu

Гостин
Dali nekoj cuva Corgi kucenca, celo ime : Welsh Pembroke Corgi??? Da mi kaze od kade mozam da zemam vakvo kucence, za odgleduvanjeto , takvi soveti??? Epten se slatki i ne rastat golemi.
За жал во Македонија ја нема оваа раса ... а и на Балканов се премногу ретки, и прилично скапи.

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Нјадено е лабрадорче со ременче околу 1 годинка старо...најдено е на 13кат ДСД Гоце Делчев тафталиџе...ако има некој изгубено нека контактира у меѓувреме јас ке се грижам занего ;)

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Серазбира дека никогаш не би препорачала да се купи куче од кај Мелита :)
Знам знам,тоа го реков на шала.
А и Митке вистина убави и ЗДРАВИ кучиња носи,не е да му правам реклама,ама така си е :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Член од
24 декември 2011
Мислења
150
Поени од реакции
24
Денес кучево се искака убаво (суво). После 10 мин малку пролив. После 10-20 мин почна да се мести во трева 2-3 пати ама не му тече ништо освен по една капка. Што може да му е ? Глисти да не се ?

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Денес кучево се искака убаво (суво). После 10 мин малку пролив. После 10-20 мин почна да се мести во трева 2-3 пати ама не му тече ништо освен по една капка. Што може да му е ? Глисти да не се ?
Си му променил храна или можеби си му дал да јаде нешто потечно, што претходно не си му го давал.
Или пак, времето за какање му одминало малку повеќе. Што ми е некако поверојтно.
Не мислам дека е ништо за загрижување.

А глистите, терапија на секои 3 месеци и нема да се притресуваш дал има глисти ил нема ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom