Tesla L7 во Нептун. 2GB ram има и е 4000 ден. Мислам дена нема да најдеш со толку рам за тие пари. Рамот го прави брз и стабилен.Ќе ве молам предлог за некој солиден таблет до 5000 денари помалку или повеќе?
Се изгубив при разгледувањава
Гледам сега во Нептун за солидна цена нудат Престиџио таблет, некој да има искуство со оваа марка?
За тие пари имаш солидни таблети во Анхоч кај сити мол и таму прочепкај тестирај и кој ти одговара таа ќе земеш инаку јас би барал таблети нексус,асус,самсунг,hiaomi MiPad и др. А ако сакаш ипс имаш кај LG ,но јас сум на твое место би земал ајпад мини.Препорака за 10" таблет до 20к на ново, од Македонија.. Може да е и со dock/тастатура, предност имаат IPS екрани.
Вози стар андроид со 1Гб рам нема да врши како треба, барем најди го со најновиот андроид со слична цена горе/доле види во Анхоч има солидни таблети баш идеална за деца и со малтретирање малку тешко да скрши.Препорака за таблет до 3.000, за поклон за мало дете ми е, по можност со 1Гб рам?
Го гледав овој , ама доста сумњив ми е.
А што не земеш Tesla за тие пари е добар и башка 2 гига рам и вози Кит-Кат андроидИ овој што си го линкнал вози на стар андроид, и тоа на 512МБ рам. Сепак фала за помош.