Yan Gillan
Iron Maiden - my religion
- Член од
- 12 мај 2006
- Мислења
- 642
- Поени од реакции
- 19
Ima li nekoj da prodava magneten razvodnik i komutator od Yugo 45 i sto cena? Pozz
Имам дома тросед, ќе ти брка работа?Барам седишта за југо, значи од било каков двосед шо би одговарале, ако некој има пишете пп!
боже пази, замисли сеа прочитав шо иам напишано, точно мислев на возило со две врати или купе... епа ае сеа некој ако има...Имам дома тросед, ќе ти брка работа?
Само се шегувам, треба да бараш седишта од возило со две врати, а не од двосед....
Во најблиската продавница за авто-делови. Не верувам да е повеќе од 1000 денари сеIma li nekoj da prodava magneten razvodnik i komutator od Yugo 45 i sto cena? Pozz
Имам дома тросед, ќе ти брка работа?
Само се шегувам, треба да бараш седишта од возило со две врати, а не од двосед....
боже пази, замисли сеа прочитав шо иам напишано, точно мислев на возило со две врати или купе... епа ае сеа некој ако има...
:pos2неможам да се донасмеам шо иам напишано)
Абе јас ти кажвам како викаа старите. Знам шо мислиш ти И јас така викам,...„Двосед“ е по старски )))Машко, не ме дупи. Двосед = место за седење на двајца.
Прегледај го приврзокот 43129
Нема ни потреба, ни опција да се креваат седиштата.
Купе е нешто друго... Така да, има разлика или нема?
onak кога сме кај куриерот, да не имаш/знаеш некој да продава брава за вратата позади ? мислам дека е од 99 год пикапот со две врати позади е на гепекотхитно купувам заден трап т.е. торзионен амртизер за форд куриер или форд фиеста (исти се). треба да проверам можеби и некој друг модел на форд го носи истиот.
контакт на тел. 077-700-100
куриерите сите се со 2 врати одзади... нема онакви со една нагоре или на страна... е заради таа брава, јас чекав 1 година и на крај ставив катанец со резе... нема.. маана им е тоа на куриерот, и сите оние што стигаат по отпади се без брави.. рачките им се кршат многу лесно... лошо изведен механизам со сајли што отвара и горе и доле и кога ке запече малку, притисокот е преголем на рачката, па бравата попушта.... видов кај еден едно многу добро решење. ке го направам и јас истото. се ставаат онакви пазарски сигурносни брави. една горе една доле и тоа е тоа...onak кога сме кај куриерот, да не имаш/знаеш некој да продава брава за вратата позади ? мислам дека е од 99 год пикапот со две врати позади е на гепекот
Не е мој куриерот, службен е и мака мачевме со бравата, кај не бараа нова итн ... неврмајнд сега се отвара со штрафцигер :pos2:куриерите сите се со 2 врати одзади... нема онакви со една нагоре или на страна... е заради таа брава, јас чекав 1 година и на крај ставив катанец со резе... нема.. маана им е тоа на куриерот, и сите оние што стигаат по отпади се без брави.. рачките им се кршат многу лесно... лошо изведен механизам со сајли што отвара и горе и доле и кога ке запече малку, притисокот е преголем на рачката, па бравата попушта.... видов кај еден едно многу добро решење. ке го направам и јас истото. се ставаат онакви пазарски сигурносни брави. една горе една доле и тоа е тоа...
туку кажи ми ти кога веке имаш куриер, каде да барам трап? најдов еден во радишани, ама човекот се треска од земја со цените така да не го ни рачунам него... он има ама не сум ни ја овца за стрижење... имаш некое инфо?
е да.. со штравцигер, со хебла или со малку појако запињање со некое дрво... ти реков, катанец нај убаво...:pos2:Не е мој куриерот, службен е и мака мачевме со бравата, кај не бараа нова итн ... неврмајнд сега се отвара со штрафцигер :pos2:
А за трап ќе прашам ако најдам инфо ќе ти кажам