Купувам - продавам

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Kupuvam Mercedes E300D 97-98 ili S300TD 95-96 znaci obicen dizel, po moznost da e od prv sopstvenik, crna boja, zadolzitelno da bide avtomatik, i od oprema da ima klima i servo. Ponudi na PP.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Некој да не продава Југо до 500е? некаде 89-90 год..

С

Спенсер

Гостин
Голф 5 2008ма, 1.4 ~85коња, плин, 70.000км поминато.

Колку би идел на пазар? :)

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Skoda octavia 02.2010 1.4 85ks .. nivo na oprema ambiente i so pominati 11000 ! Ponudi na pp

Zombie

...resistance is futile...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46
Незнам каде да пишам, па ајде еве тука, ако не е за овде бришете =)

Продавам CD/Radio за во кола Pioneer DEH - 344R (4x35w)

Користено е некаде околу 4-5 години, си функционира најнормално, го сменив зошо ми требаше AUX и USB порт...

цена:2500 ден.

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
продавам рено 19 и рено 19.... значи 2 комада се на продавње...

едното е 1550 јуреци другото 1650 јуреци...
слики ке турам покасно и појаснување за секоја кола поединачно што како и зашто...
контакт преку телефон 077-700-100 или 075-48-98-35 алек...

--- надополнето ---

onak напиша:
продавам рено 19 и рено 19.... значи 2 комада се на продавње...

едното е 1550 јуреци другото 1650 јуреци...
слики ке турам покасно и појаснување за секоја кола поединачно што како и зашто...
контакт преку телефон 077-700-100 или 075-48-98-35 алек...
малку изгледа ми е објективот запрљан ама нема везе, еве и слики:

белово рено 19 (chamade-француско а не турско) е пред неколку месеци комплетно реновирано, тоа значи дека се ама баш се вклучувајки и стакла е демонтирано од колата, секоја точка корозија или оштетување санирано и комплетно офарбано. од тогаш до денеска колата има пројдено само 150 километри, буквално цело зимо го помина во подземна гаража. бојата сеуште ја нема фатено сонце. од внатре е пиц пец како од фабрика средено (тапацири, седишта итн..)
од механика му е сменето БУКВАЛНО СЕ. цела предница е цредена дури и на цнтрирање однесена. заден трап сменет.

-стандард волан,
-сончев кров-механички
-електрика на предни стакла
-алуминиумски бандажи 15-ка
-централно заклучување и далечинско за централното во клучот
-не регистрирано...
-плин без атест
1550 евра ФИКСНО БЕЗ ПАЗАРЕЊЕ, можам плинот да го извадам за 50 евра подоле... фер и реална цена за возило со реални 150.000 километри.

црново рено е регистрирано до 20.10.2011, во одлична состојба е, сем можеби фарба една од надвор да го улепша само. исто како и белото и ова е SHAMADE значи оригинал француско а не турско. нови задни амортизери, нови чаури, комплет исправна предница, центрирана на ласер, ентериерно исправна и средена, чувано со навлаки и патосници.
-сончев кров електричен
-алумински бандажи
-атестирани фолии на стакла (монтирани во плимонт)
-атестирана еуро кука од фадип
-трета таблица издадена и заведена во сообраќајна книшка
-клима
-плин атестиран до пола...
-серво волан
-цд плеер пионир со усб
-позади звучници пионир и во врата оригинални-фабрички звучници

1650 евра фиксно без пазарење. реална цена за возило со поминати 190.000 километри.

и на двете коли моторите и мењачите им се во одлична состојба, не трошат масло, и двете имаат ганц нови ламели. црното рено е со сервисна книшка одкако го имам јас а тоа е трета година. уредно запишувано што и кога му е сменето... за вадење на налепниците ке се договориме... за било каков сервис и се што е сменето не е ставен половен дел, туку се оригинални делови се ставани од овластени увозници за рено... колите не се удирани, моторите им се оригинални и километражите не се враќани. има уште една интересна работа за нив ама тоа накнадно ке го соопштам...

контакт со мене 077-700-100 и 075-48-98-35 АЛЕК

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Prodavam

Mercedes ML - 270 CDI SPORT (AMG maska i izduven sistem) 4X4 Automatic, 163HP -IT tabli
Godina 2003
Pominato 150 000 ( realna kilometraza), redovno servisiran
Koza
Elektrika na sedista, retrovizori, stakla,
Aluminiuski felni 255/60R17

Член од
3 декември 2010
Мислења
56
Поени од реакции
7
Голф 5 2008ма, 1.4 ~85коња, плин, 70.000км поминато.

Колку би идел на пазар? :)[/QUOTE
Ако е со пет врати, ако има доста опрема и да регистриран, металик боја не повеке од 7500.поздрав

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
На продажба се ескордот и фиестата.

1. Форд Ескорд 1992 караван 1.8 дизел регистриран до септември 2011, некои 35-40.000 по ремонт поминати (реално незнам колку има, околу 80.000 на километраж), нови гуми напред, нови кочници тинтири минтири одржуван домаќински. Џиа опрема, (серво, централна, електрика на стакла напред, шибер, радио со МП3), алуминиумски бандажи. Во моја сопственост е од 2007.

2. Форд Фиеста 1994 1.8 дизел, со 3 врати, регистрирана до март 2011. Поминати околу 70.000 км откако е во мене. Од страна на опрема има само 2 аир бегови, ништо повеќе. Редовно одржувана, а е увезена од Германија во 2004.

Подетални информации на ПП.
Ескордот замина... Ако има некој заинтересиран за фиестата, бујрум сликички.

Слики од фиестата....

Член од
20 март 2011
Мислења
29
Поени од реакции
1
OPEL REKORD C

Каде да најдам опел рекорд ц негде во скопје благодарам однапред rekord_c.jpg состојбата ич не е важна спремен сум за реставрирање
гледајте поскапан малце за да можам да си го пробам новиот апарат:helou:

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
малку изгледа ми е објективот запрљан ама нема везе, еве и слики:

рено 19 (chamade-француско а не турско) е пред неколку месеци комплетно реновирано, тоа значи дека се ама баш се вклучувајки и стакла е демонтирано од колата, секоја точка корозија или оштетување санирано и комплетно офарбано. од тогаш до денеска колата има пројдено само 150 километри, буквално цело зимо го помина во подземна гаража. бојата сеуште ја нема фатено сонце. од внатре е пиц пец како од фабрика средено (тапацири, седишта итн..)
од механика му е сменето БУКВАЛНО СЕ. цела предница е цредена дури и на цнтрирање однесена. заден трап сменет.

-стандард волан,
-сончев кров-механички
-алуминиумски бандажи 15-ка
-централно заклучување и далечинско за централното во клучот
-не регистрирано...
-плин без атест
1550 евра ФИКСНО БЕЗ ПАЗАРЕЊЕ, можам плинот да го извадам за 50 евра подоле... фер и реална цена за возило со реални 150.000 километри.
и на двете коли моторите и мењачите им се во одлична состојба, не трошат масло, и двете имаат ганц нови ламели. црното рено е со сервисна книшка одкако го имам јас а тоа е трета година. уредно запишувано што и кога му е сменето... за вадење на налепниците ке се договориме... за било каков сервис и се што е сменето не е ставен половен дел, туку се оригинални делови се ставани од овластени увозници за рено... колите не се удирани, моторите им се оригинални и километражите не се враќани. има уште една интересна работа за нив ама тоа накнадно ке го соопштам...

контакт со мене 077-700-100 и 075-48-98-35 АЛЕК
сега се продава само белото рено... ајде бујрум... хитно ми е...

Kajgana Shop

На врв Bottom