А што подразбираш под англиска верзија???Може ли некој да ми каже каде да си купам штопови,лев фар,прагови,полумесеци,лајсни за форд капри 72 англиска верзија
Пиши му на DzishПродавам Мерцедес 123 200де.Во исправна возна состојба.Не е регистриран.Може кој го сака и за делови сите му се исправни.Повеќе информации прати ПП или на 070 349 072
Може ли некој да ми каже каде да си купам штопови,лев фар,прагови,полумесеци,лајсни за форд капри 72 англиска верзија
Ако е линиски 1.3 или 1.6 мотор како и 2.0 V4 тогаш е англиска верзија. V4 1.3, 1,5 ,1.7 и 2.0 V6 беа германски.pa isto e sve samo liniski motor ima toa e razlikata nego prasuvam dali ima negde kaj nas ke pobaram kaj nas ako ne najdam ebay e resenieto
Јас сум и за водна и маслена пумпа за Фиат 1300. Ако се сетам и за нешто друго ...ама мислам то е то ќе ти пишам...а да и розетни за фаровиМислам дека иам и тоа 8 клипа само да проверам зашто иам многу од овие лади и фиати пошо порано таткоми ги одржавал на фирми и му остануале така он зимал на големо по 50 -60 клипа
--- надополнето ---
Во моментов иам собрано пари па сакам да ми понудите некој олдтајмер нешто по спортско така како да ви објаснам како капри,опек рекорд ц...... која било марка немора ни спортски некој олдтајмер само да биде