Купувам - продавам

Член од
12 октомври 2009
Мислења
23
Поени од реакции
3
Prodavam Toyota corolla 1.3 liftback so 5vr.93g 75ks reg. metalik centralna alarm cena 2900e. moze zamena za Yugo so vasa doplata

Член од
16 септември 2008
Мислења
323
Поени од реакции
3
За да не отварам нова тема ке пишам тука
Денес со еден другар отидовме да гледаме MG во Битола кое не е баш во добра состојба бидејки 15години стој надвор без ни едно стакло газдата почнал да крпи нешто има менувано прагови и патос но патосот е исто како да не го сменал фали десно крило задни штопови и некои ситници. Но има еден проблем со менувачот како што кажваше газдата некоја шајбна паднала а и не го разбрав убо. Цената барем која нас ни ја кажа беше 700е со сите делови што ги има.Слики за жал немам но доколку некој сака инфо имам број од сопственикот.

MG изгледа вака

Член од
22 февруари 2008
Мислења
376
Поени од реакции
15
Продавам Рено Меган караван. 1.9 dTI. Мануелна клима. Електрика на предни прозори. Прва регистрација на 28.05. 2002. Купена нова од авто салон. Прв газда. Редовен сервис. Замена на масло+филтер на 10 000 км. На 20 000 км замена на сите филтри (масло; воздух; гориво; кабина/полен). Има 4 зимски гуми на метални бандажи. ГРАТИС 4 летни на метални бандажи за купувачот. Поминати 149 000 км. Семејно возење. Економична, 5-5.5 на 100 км.

Цена по договор. Најубаво да се чуеме не телефон и да се дојде и да се види.
Тел на ПП.

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Продавам Рено Меган караван. 1.9 dTI. Мануелна клима. Електрика на предни прозори. Прва регистрација на 28.05. 2002. Купена нова од авто салон. Прв газда. Редовен сервис. Замена на масло+филтер на 10 000 км. На 20 000 км замена на сите филтри (масло; воздух; гориво; кабина/полен). Има 4 зимски гуми на метални бандажи. ГРАТИС 4 летни на метални бандажи за купувачот. Поминати 149 000 км. Семејно возење. Економична, 5-5.5 на 100 км.

Цена по договор. Најубаво да се чуеме не телефон и да се дојде и да се види.
Тел на ПП.

пушти слики да видеме

Член од
22 февруари 2008
Мислења
376
Поени од реакции
15
Дај ми маил и ќе ти пуштам, немам појма :toe: како се стават слики на Кајгана.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
За да не отварам нова тема ке пишам тука
Денес со еден другар отидовме да гледаме MG во Битола кое не е баш во добра состојба бидејки 15години стој надвор без ни едно стакло газдата почнал да крпи нешто има менувано прагови и патос но патосот е исто како да не го сменал фали десно крило задни штопови и некои ситници. Но има еден проблем со менувачот како што кажваше газдата некоја шајбна паднала а и не го разбрав убо. Цената барем која нас ни ја кажа беше 700е со сите делови што ги има.Слики за жал немам но доколку некој сака инфо имам број од сопственикот.

MG изгледа вака

Сигурен си дека ова е МГ? Мене ми делува како Аустин... каде се наоѓа ова во Бт?

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Аустин е 102.3% ама мислам дека имаа некои ознаки MG не сум сигурен не ме фаќајте здраво за готво

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Здр...Имам у план да си земам количе па да прашам како/што би одела мојата стара...Иначе имам Шкода Фелиција 96 LX бензинец 1.3 мислам дека е...поминато 36000км...сочувана до Мах...прв сопственик све фабричко...нема доживеано собракајки такви ствари...па да прашам колку би мозел да земам реална цена...Поз

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
од 2000-2500 еврони.

btw стави тука сликички може ке се погодиш со некој од тука :)

Член од
16 септември 2008
Мислења
323
Поени од реакции
3
Аустин е 102.3% ама мислам дека имаа некои ознаки MG не сум сигурен не ме фаќајте здраво за готво

Па газдата велеше дека е МГ имаше и ознака на моторот и воланот МГ иначе се наога за Поешево кога ке одиш од десна страна има појке коли паркирани ова е скриено. Во петокот најдовмеаустин слично на ова само со 4 врати газдата даде цена 600е но газдарицата не сака да слушни за давање.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Едно другарче имаше аустин ист како овој само маската напред различна му беше и мислам дека имаше на воланат ознака MG а моторите им се скоро исти како кај мини морисите и многу други стари англиски коли:smir:

TurboCharger

КарамбатА
Член од
17 јули 2009
Мислења
398
Поени од реакции
14
денес видов едно Југо Корал 45, каросериски беше добро зачувано, бело по боја, пишуваше ’91 год. бр. 070 801 021

п.с. ќе го побарам некаде на оглас ако го има и ќе ставам линк

Kajgana Shop

На врв Bottom