Продавам Рено Меган караван. 1.9 dTI. Мануелна клима. Електрика на предни прозори. Прва регистрација на 28.05. 2002. Купена нова од авто салон. Прв газда. Редовен сервис. Замена на масло+филтер на 10 000 км. На 20 000 км замена на сите филтри (масло; воздух; гориво; кабина/полен). Има 4 зимски гуми на метални бандажи. ГРАТИС 4 летни на метални бандажи за купувачот. Поминати 149 000 км. Семејно возење. Економична, 5-5.5 на 100 км.
Цена по договор. Најубаво да се чуеме не телефон и да се дојде и да се види.
Тел на ПП.
Сигурен си дека ова е МГ? Мене ми делува како Аустин... каде се наоѓа ова во Бт?За да не отварам нова тема ке пишам тука
Денес со еден другар отидовме да гледаме MG во Битола кое не е баш во добра состојба бидејки 15години стој надвор без ни едно стакло газдата почнал да крпи нешто има менувано прагови и патос но патосот е исто како да не го сменал фали десно крило задни штопови и некои ситници. Но има еден проблем со менувачот како што кажваше газдата некоја шајбна паднала а и не го разбрав убо. Цената барем која нас ни ја кажа беше 700е со сите делови што ги има.Слики за жал немам но доколку некој сака инфо имам број од сопственикот.
MG изгледа вака
![]()
Аустин е 102.3% ама мислам дека имаа некои ознаки MG не сум сигурен не ме фаќајте здраво за готво